kastamonuayısı Femtopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 30 3 Ocak 2023 #1 3000G işlemcili sistemime OC yapmak istiyorum. Anakart A320M-A Pro. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2023
Çözüm E E erme 3 Ocak 2023 kastamonuayısı dedi: APU olarak kullanıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir? Genişletmek için tıkla... GPU'ya yapmak isterseniz AMD software ile yapacaksınız. İşlemciye yapacaksanız bu video yardımcı olur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kastamonuayısı dedi: APU olarak kullanıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir? Genişletmek için tıkla... GPU'ya yapmak isterseniz AMD software ile yapacaksınız. İşlemciye yapacaksanız bu video yardımcı olur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS kastamonuayısı Femtopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 30 3 Ocak 2023 #11 Kafam karıştı ne diyorsunuz hocalarım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
volkSWAGen666 Centipat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 568 Çözümler 2 Yer Fugging, Üst Avusturya 3 Ocak 2023 #12 kastamonuayısı dedi: Kafam karıştı ne diyorsunuz hocalarım? Genişletmek için tıkla... Bir BIOS'a gir. Ve bak bence. Birisi yapılır diyor. Birisi yapılmaz diyor. Artı 0 Eksi
kastamonuayısı dedi: Kafam karıştı ne diyorsunuz hocalarım? Genişletmek için tıkla... Bir BIOS'a gir. Ve bak bence. Birisi yapılır diyor. Birisi yapılmaz diyor.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 3 Ocak 2023 #13 Asabı Bozuk Adam dedi: @erme İşlemciden bahsetmiyorum burada. Anakarttan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Anakarta OC yapılmaz zaten. Öyle bir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Asabı Bozuk Adam dedi: @erme İşlemciden bahsetmiyorum burada. Anakarttan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Anakarta OC yapılmaz zaten. Öyle bir şey yok.
KS KS kastamonuayısı Femtopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 30 3 Ocak 2023 #14 Voltaj ayarları var ama pek ellenmiyor gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
volkSWAGen666 Centipat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 568 Çözümler 2 Yer Fugging, Üst Avusturya 3 Ocak 2023 #15 kastamonuayısı dedi: Voltaj ayarları var ama pek ellenmiyor gibi. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf at millet baksın. Artı 0 Eksi
kastamonuayısı dedi: Voltaj ayarları var ama pek ellenmiyor gibi. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf at millet baksın.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.207 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #16 Asabı Bozuk Adam dedi: A320 anakartlarda yapılmaz. B veya X serilerinde yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır yapılıyor. Araştırabilirsiniz, ezbere yazmayın lütfen. Yener K. dedi: A320 Chipset ile Athlon için OC yapabilirsiniz fakat fazla da fark olacağını zannetmiyorum. @Mithat Berhan hocam yardımcı olabilir. Ryzen işlemci için ise A320 Chipset ile OC desteği yok. Genişletmek için tıkla... Buyurun. Artı 0 Eksi
Asabı Bozuk Adam dedi: A320 anakartlarda yapılmaz. B veya X serilerinde yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır yapılıyor. Araştırabilirsiniz, ezbere yazmayın lütfen. Yener K. dedi: A320 Chipset ile Athlon için OC yapabilirsiniz fakat fazla da fark olacağını zannetmiyorum. @Mithat Berhan hocam yardımcı olabilir. Ryzen işlemci için ise A320 Chipset ile OC desteği yok. Genişletmek için tıkla... Buyurun.
KS KS kastamonuayısı Femtopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 30 3 Ocak 2023 #17 Temsili fotoğraf. Dosya Ekleri maxresdefault.jpg 183,8 KB · Görüntüleme: 26 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 3 Ocak 2023 #18 kastamonuayısı dedi: Temsili fotoğraf. Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor. Artı 0 Eksi
KS KS kastamonuayısı Femtopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 30 3 Ocak 2023 #19 MSI Afterburner ve BIOS'tan OC atmanın farkı nedir hocam? Artı 0 Eksi
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 3 Ocak 2023 #20 kastamonuayısı dedi: MSI Afterburner ve BIOS'tan OC atmanın farkı nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Afterburner GPU'ya, BIOS ise CPU'ya yapar. Artı 0 Eksi
kastamonuayısı dedi: MSI Afterburner ve BIOS'tan OC atmanın farkı nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Afterburner GPU'ya, BIOS ise CPU'ya yapar.