kastamonuayısı Femtopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 30 3 Ocak 2023 #1 3000G işlemcili sistemime OC yapmak istiyorum. Anakart A320M-A Pro. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2023
Çözüm E E erme 3 Ocak 2023 kastamonuayısı dedi: APU olarak kullanıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir? Genişletmek için tıkla... GPU'ya yapmak isterseniz AMD software ile yapacaksınız. İşlemciye yapacaksanız bu video yardımcı olur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kastamonuayısı dedi: APU olarak kullanıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir? Genişletmek için tıkla... GPU'ya yapmak isterseniz AMD software ile yapacaksınız. İşlemciye yapacaksanız bu video yardımcı olur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS kastamonuayısı Femtopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 30 3 Ocak 2023 #21 erme dedi: Afterburner GPU'ya, BIOS ise CPU'ya yapar. Genişletmek için tıkla... APU olarak kullanıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir? Artı 0 Eksi
erme dedi: Afterburner GPU'ya, BIOS ise CPU'ya yapar. Genişletmek için tıkla... APU olarak kullanıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 3 Ocak 2023 #22 kastamonuayısı dedi: APU olarak kullanıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir? Genişletmek için tıkla... GPU'ya yapmak isterseniz AMD software ile yapacaksınız. İşlemciye yapacaksanız bu video yardımcı olur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 3 Ocak 2023 Artı 1 Eksi Çözüm
kastamonuayısı dedi: APU olarak kullanıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir? Genişletmek için tıkla... GPU'ya yapmak isterseniz AMD software ile yapacaksınız. İşlemciye yapacaksanız bu video yardımcı olur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et