Herkese merhaba. İşlemci ve anakartı değiştirmek istiyorum biraz daha geliştirmek amacım. İşlemcimin yandıgından şüpheliyorum bu nedenle daha iyi ve güçlü bir işlemci düşünüyorum. Bütçem 3000 TL.
Ben i7 6700k işlemcimi satıp o paraya i3 10300f aldım. Ve kafa kafaya hatta bi tık önde olduğu testler var. Senin ekran kartınla da güzel çalışır. Maliyeti 1.600 TL civarı. Artan parayla RAM, SSD falan alırsın.
En ucuz Asus Prime H510M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime H510M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben i7 6700k işlemcimi satıp o paraya i3 10300f aldım. Ve kafa kafaya hatta bi tık önde olduğu testler var. Senin ekran kartınla da güzel çalışır. Maliyeti 1.600 TL civarı. Artan parayla RAM, SSD falan alırsın.
Kusura bakmayın onu yazmayı unutmuşum elimde 3 tane bulunuyor. O ram kısmına yazdıgımdan toplam 24 gb var. Bu sebeple 4 ram slotlu bi anakart mevcutmudur bu istenilen özelliklere.