İlla APU olmak zorunda mı? ekran kartlı birşeyler önerebilirim.Arkadaşım bu fiyata bilgisayar alacak. En fazla 3000TL olacak şekilde APU sistem önerirseniz sevinirim. 3000TL'yi pek geçmesin çünkü monitör vb. alacağı için sıkıntı olur. Zaten aşırı büyük oyunlar oynamayacak. En fazla PUBG, GTA 5 oynatsın yeter.
Doğrudur hatta ekran kartı RX570 de yapabilirsen bide işlemciye O.C yaparsın 3.8 GHz de mis gibi kullan çünkü bende var bu belirttiklerim ondan öneriyorum sallama değildir.1200AF-B450M S2H ve Biostar RX 560 olan bir sistem toplanır diye düşünüyorum ve APU'dan daha yüksek performans alır.
Bir de diğer parçaları önerirseniz tadından yenmez.1200AF-B450M S2H ve Biostar RX 560 olan bir sistem toplanır diye düşünüyorum ve APU'dan daha yüksek performans alır.
Müsait olduğum zaman link bırakayım.
Teşekkür ederim. Muhtemelen bunu tercih edecek arkadaşım.Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com BIOSTAR Radeon RX560 4GB (Dual Cooling) 128Bit GDDR5 Ekran Kartı (VA56C5RF41) - Ekran Kartı | Teknobiyotik
GPU Radeon RX560 PRODUCT FEATURES DVIHDMIHDCPDisplay port ENGINE CLOCK 1275MHz MEMORY CLOCK 6000MHz MEMORY SIZE 4GB MEMORY TYPE DDR5 MEMORY BUS 128-bit CUDA/Stream Processors 1024/896 INTERFACE Support PCI-E 3.0 MAX RESOLUTION Digital: 7680 X 4320 @60Hz OUTPUT DVIHDMIDisplay...www.teknobiyotik.com Kingston A400 2.5" 240 GB 500/350 MB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston A400 2.5" 240 GB 500/350 MB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com Aerocool Menace Saturn 2x12cm FRGB Fanlı, Temperli Cam, Ön Üst Mesh Panel, Yüksek Hava Akımlı, Mid Tower Gaming Kasa - Kasa - FIRSAT KÖŞESİ | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Menace Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2...www.teknobiyotik.com
Önü açık güzel bir sistem olduğunu düşünüyorum.