3000TL bütçe ile oyun bilgisayarı

gfgf434

Hectopat
Daha fazla  
Bence üstteki daha iyi. Güncellemeye müsait. PSU'yu şununla güncelleyip üsttekini tercih edin:

High Power 500W 80+

FSP iyi firmadır fakat tavsiye ettiğim bu model o modelden daha çok tavsiye ediliyor.

Kasa için bütçenizi de biraz daha arttırmanız daha sağlıklı olur gibi gözüküyor.

FSP FSP500-60AHBC 500W AKTIF PFC 85+ POWERSUPLY FSP alabilirsiniz. O anakartla birlikte 1050Ti seçince 1050Ti'ı 893₺'ye alabilirsin (bunu biliyorsun herhalde). Sistem güzel olmuş. Bilgisayarı rahat ve hızlı kullanmak için işlemciden kısıp SSD de eklenebilir.
Bütün bunları internetten sipariş edip Vatan'da mı toplatacaksın yoksa Vatan'a gidip hepsini toplu mu alacaksın? Eğer Vatan'a gidip hepsini toplu alırsan 3000₺'den 3500₺'ye yükselebilir fiyat.

Sadece oyun oynayacaksan, hiç uğraşma, 2. sistemi almalısın. Çünkü 1060'lı bir sistem o fiyata dizemezsin.

Bazı parçalar Vatan'ın internet sitesinde gözükmüyor. Mağazasında var mıdır? Eğer yoksa nasıl bir şey yapmalıyım? İnternetten sipariş olayına pek sıcak bakmıyorum.

3500 biraz sıkıntı, çünkü ekipmanlarla beraber 3500 yapmak istiyordum. 3000'e sabit kalacak şekilde yapmak imkansız mı? Tek çarem buysa 3500'lüğü alacağım.

3500 biraz sıkıntı, çünkü ekipmanlarla beraber 3500 yapmak istiyordum. 3000'e sabit kalacak şekilde yapmak imkansız mı? Tek çarem buysa 3500'lüğü alacağım.

*Bu bilgisayarı alacağım, güncellenmesi gereken bir yeri var mı? Yoksa direk bu şekilde satın alayım mı?

*Bu bilgisayarı alacağım, güncellenmesi gereken bir yeri var mı? Yoksa direk bu şekilde satın alayım mı?
Benim attığım vatan daki sistemden bahsediyorsan parça değiştiremiyorsun o şekilde alabilirsin. Sadece istersen ekleme yaptirabilirsin SSD veya kasaya ek fan taktirmak gibi.

Vatan'da Sepete Ekle yerine Stoktaki Mağazalar butonu aktif olursa genelde eski fiyatı gözüküyor sitede. Bunun için de durum aynı mı bilemem. Tahminimce bu sistemi toplatmak için mağazaya gittiğinizde daha yukarıda bir fiyatla karşılaşacaksınız.

Ayrıyeten, 1060 3GB VRAM yönünden çok kısıtlı bi kart. AAA oyunlar oynayacaklar için kesinlikle tavsiyem değil. Sadece rekabetçi takılacaksanız iş görür.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı