3000TL bütçe ile oyun bilgisayarı

Yok kardeşim siteden satışı yok mağazadan veya telefonla sipariş veriliyor. Mağazaya gittiğinde bu fiyat fakat görevli arkadaş nasi girileceğini bilemeyebilir. Biz arkadaş aldık 1 hafta olmadı daha şans eseri OEM parça satisindaki görevli arkadaşım çıktı . O da baştan giremedi tek tek ekledi fazla çıktı . Sonra aradı bi kaç yeri halletti. Parça parça girerlerse sistemi fazla fiyat çıkar fakat bu şekilde sistem olarak satılıyor. Satışı bu şekilde OEM sistemlerden girilmesi gerekli tek paket olarak.

Millet o kadar aştı ki bu konuları yakında sakızı bile internetten alacak. Burada tavsiye edilen sitelerden güvenle alabilirsiniz. Ben PC'yi toplarken Hepsiburada'dan almıştım çoğu parçayı. Vatan Bilgisayar fiyatları genelde biraz yüksek olur. Sinerji, Webdenal, İnventus, Teknobiyotik, İnceHesap, İtopya gibi firmalar genelde uygun fiyatlı satıyorlar.

Ryzen 1400 ile bütçeyi aştı 1600 biraz zor gibi. Bunu Vatanda biraz zor bu fiyata toplarlar.

Parça parça toplarsan evet fakat benim önerdiğim ve üzerine konuştuğumuz sistem bu AMD RYZEN 5 1600 - ASUS DUAL-GTX1060-O3G - ASUS PRIME B350M-K -KINGSTON 8 GB RAM istersen bi bak vatandan alınıp alınmadığına

Ben arkadaşın bütçesiyle alamaz dedim. Ayrıca GTX 1060 3GB ileride VRAM yetersizliği gibi sorunlara gebedir.
Senin topladığin sistemde 3200 tutuyor. Ayrıca arkadaş 3500'e çıkabileceğini belirtti baştan sona okursan. Evet 3GB VRAM az fakat 1050 Ti'dan her türlü iyidir. GTX 1060 3 GB ve 6 GB karşılaştırmalı videolara bakarsan 6 GB'li sistemde 4 ten fazla VRAM harcanan oyunlarda 3 GB'li sistemde de pek fark oluşmuyor. Tamam VRAM önemli fakat her şey değil. Ekran kartları uçtu yapacak bir şey yok.

Daha dün bu hazır sistem hakkında konuştum. Alınmaz.
Tercih meselesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
VRAM yetersizliği kafamı karıştırdı. GTX 1060 3gb düşünüyordum fakat sorunları görünce biraz caydım, tedirgin kaldım. GTX 1050 TI daha mı iyi kalıyor?

Buradaki sistemin işlemcisini r5 1600 yapsam daha iyi bir performans alır mıyım? Yoksa GTX 1060'lı kasayı, yani Vatan tarafından hazırlanmış OEM kasa daha mı iyi?

https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/sistem-jpg.285041/

Düşünebilirsin bunuda monitör çıkarıp ücretten düşürüp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…