3000TL civarı kablolu mouse önerisi

• Konuyu başlatan korro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 106

korro

Hectopat
Daha fazla  
FPS veya e-Sports oyuncusu değilim daha çok Strateji ve TurnBased Taktiksel oyunlar oynuyorum. Elimdeki Pulsar mousun başparmak yeri soyuluyor devamlı ve malzeme kalitesi çok kötü. Ben kendim Logitech G502 X kablolu buldum 3200TL'ye, acaba Logide hala 1-2 sene sonra çift tıklama falan başlıyor mu? Şarjla falan uğraşmak istemiyorum o yüzden kablolu istiyorum bu dediğim model nasıldır bilen var mı burada?

Kablolu da kullanabilirsiniz.

FPS veya e-sports oyuncusu değilim daha çok strateji ve turnbased taktiksel oyunlar oynuyorum. Elimdeki Pulsar mousun başparmak yeri soyuluyor devamlı ve malzeme kalitesi çok kötü. Ben kendim Logitech G502 X kablolu buldum 3200TL'ye, acaba logide hala 1-2 sene sonra çift tıklama falan başlıyor mu? Şarjla falan uğraşmak istemiyorum o yüzden kablolu istiyorum bu dediğim model nasıldır bilen var mı burada?

Razer Basilisk V3 bakabilirsiniz yeni V3 35k modelini bulabilirseniz çok daha iyi olur.

1771878799790.png

1771878810706.png

Razer Basilisk V3 bakabilirsiniz yeni V3 35k modelini bulabilirseniz çok daha iyi olur.
Peki 35k için 900TL fazla ödemenin bir anlamı olur mu? Yani MMO oyunlarıyla işim yok fazla 13 tuşluymuş ama, bana 11 tuşta yeter sanırım. Bir de boyutlar nasıl çok ufak olmasın, 35k daha mı ufak daha mı büyük?

Trendyoldan Razer Basilisk V3 35k aldım 3000TLye, umarım denildiği kadar iyidir, teşekkürler...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı