Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 25 Mayıs 2021 #11 KatliyeN dedi: Öyle olmuyor hocam .ilk APU bir sistem aldım 4 bin TL civarına. Fakat hiçbir oyunda akıcı oynayamadım. GTA 5'i Roblox grafiklerinde oynayınca GTA 5'in bir anlamı kalmıyor. 3200G ile 2x8 RAM kullandım fakat bu değerler hayali değerler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KatliyeN dedi: Öyle olmuyor hocam .ilk APU bir sistem aldım 4 bin TL civarına. Fakat hiçbir oyunda akıcı oynayamadım. GTA 5'i Roblox grafiklerinde oynayınca GTA 5'in bir anlamı kalmıyor. 3200G ile 2x8 RAM kullandım fakat bu değerler hayali değerler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KatliyeN Picopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #12 Olga666 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben 4:3 oynamama rağmen yaklaşamadım bile o FPS değerlerine 80 90 civarı geziyordu o da akıcı değil CS için.
Olga666 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben 4:3 oynamama rağmen yaklaşamadım bile o FPS değerlerine 80 90 civarı geziyordu o da akıcı değil CS için.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #13 KatliyeN dedi: Ben 4:3 oynamama rağmen yaklaşamadım bile o FPS değerlerine 80 90 civarı geziyordu o da akıcı değil CS için. Genişletmek için tıkla... 80-90 FPS de akıcı değilse sizin monitör sıkıntılıdır yada 120 Hz ise 60 Hz seçili kalmıştır.
KatliyeN dedi: Ben 4:3 oynamama rağmen yaklaşamadım bile o FPS değerlerine 80 90 civarı geziyordu o da akıcı değil CS için. Genişletmek için tıkla... 80-90 FPS de akıcı değilse sizin monitör sıkıntılıdır yada 120 Hz ise 60 Hz seçili kalmıştır.
S sametdncr Centipat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 19 25 Mayıs 2021 #14 Olga666 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımların için
Olga666 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımların için
2 270504 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 1.142 Çözümler 1 25 Mayıs 2021 #15 KatliyeN dedi: Ben 4:3 oynamama rağmen yaklaşamadım bile o FPS değerlerine 80 90 civarı geziyordu o da akıcı değil CS için. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal sisteminizde bir sıkıntı vardı. Çünkü bu kadar test yalan mı söylüyor?
KatliyeN dedi: Ben 4:3 oynamama rağmen yaklaşamadım bile o FPS değerlerine 80 90 civarı geziyordu o da akıcı değil CS için. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal sisteminizde bir sıkıntı vardı. Çünkü bu kadar test yalan mı söylüyor?
KatliyeN Picopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2021 #16 270504 dedi: Büyük ihtimal sisteminizde bir sıkıntı vardı. Çünkü bu kadar test yalan mı söylüyor? Genişletmek için tıkla... Herhalde yalan söylüyor hocam boşuna niye masraf edeyim işimi görse.
270504 dedi: Büyük ihtimal sisteminizde bir sıkıntı vardı. Çünkü bu kadar test yalan mı söylüyor? Genişletmek için tıkla... Herhalde yalan söylüyor hocam boşuna niye masraf edeyim işimi görse.
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #17 sametdncr dedi: Merhabalar. 3000TL bütçem var. Çoğunlukla CS:GO oynayacağım. Bunun için sistem önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... APU bir sistemle rahatça oynanır. 75Hz bir monitor varsa mükemmel olur.
sametdncr dedi: Merhabalar. 3000TL bütçem var. Çoğunlukla CS:GO oynayacağım. Bunun için sistem önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... APU bir sistemle rahatça oynanır. 75Hz bir monitor varsa mükemmel olur.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 26 Mayıs 2021 #18 sametdncr dedi: Merhabalar. 3000TL bütçem var. Çoğunlukla CS:GO oynayacağım. Bunun için sistem önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pollux 3APU | Game Garaj Bu sistemi alabilirsiniz hocam.
sametdncr dedi: Merhabalar. 3000TL bütçem var. Çoğunlukla CS:GO oynayacağım. Bunun için sistem önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pollux 3APU | Game Garaj Bu sistemi alabilirsiniz hocam.
S sametdncr Centipat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 19 26 Mayıs 2021 #19 unknown11212 dedi: APU bir sistemle rahatça oynanır. 75Hz bir monitor varsa mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... Elimde 75hz bir monitör var. Olga666 dedi: Pollux 3APU | Game Garaj Bu sistemi alabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
unknown11212 dedi: APU bir sistemle rahatça oynanır. 75Hz bir monitor varsa mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... Elimde 75hz bir monitör var. Olga666 dedi: Pollux 3APU | Game Garaj Bu sistemi alabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 26 Mayıs 2021 #20 KatliyeN dedi: Herhalde yalan söylüyor hocam boşuna niye masraf edeyim işimi görse. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KatliyeN dedi: Herhalde yalan söylüyor hocam boşuna niye masraf edeyim işimi görse. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et