Sorunu nedir? İlk defa sizden duydum. O bütçede bir çok alternatif var zaten.Model o sorunlu bir model. Maalesef Türkiye'den alınacaksa hiç alınmasın servisler hiç uğraşmıyor Glorious'un bir servisi yok diye biliyorum ben TR'de ithalatçı garantili oluyor.
Neresi sorunlu?Model o sorunlu bir model. Maalesef Türkiye'den alınacaksa hiç alınmasın servisler hiç uğraşmıyor Glorious'un bir servisi yok diye biliyorum ben TR'de ithalatçı garantili oluyor.
Arada sırada gidip geliyor ve tıklama algılamama gibi sorunlar oluyormuş.Kullananlar söylüyor ben hiç denemedim ama bir çok kişi mousedan şikayetçi.Sorunu nedir? İlk defa sizden duydum. O bütçede bir çok alternatif var zaten.
Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.398,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şuradan beğenin hocam:60x140
Sensör problemine birkaç yerde denk gelmiştim. Ama Model O'da kullanılan sensör ile Model O Wireless'da kullanılan sensör farklı. Switchler de aynı şekilde.Arada sırada gidip geliyor ve tıklama algılamama gibi sorunlar oluyormuş. Kullananlar söylüyor ben hiç denemedim ama bir çok kişi mousedan şikayetçi.
3000TL bütçede Outemu switchli bir klavye kullanmak mantıklı değil, bence.Şimdi link atamayacağım ama özellikle seçtim bu modelleri.
Endgame Gear XM1R Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Endgame Gear XM1R Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Endgame Gear XM1R Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.599,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com SteelSeries QcK+ XL SSMP63003 Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries QcK+ XL SSMP63003 Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries QcK+ XL SSMP63003 Mouse Pad özelliklerini incele, 218,41 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Redragon K530 Draconic RGB Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Redragon K530 Draconic RGB Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com VeyaSennheiser GSP 300 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sennheiser GSP 300 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sennheiser GSP 300 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.591,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HyperX Cloud Alpha Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HyperX Cloud Alpha Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Benim için kulaklık ve fare daha önemli, klavye zaten mekanik, tabi yerine yurt dışı tetcih edilirse daha iyileri var.3000TL bütçede Outemu switchli bir klavye kullanmak mantıklı değil, bence.
Sevdiğiniz özel bir marka var mı?Benim için kulaklık ve fare daha önemli, klavye zaten mekanik, tabi yerine yurt dışı tetcih edilirse daha iyileri var.