Arkadaşlar yaklaşık 2750-3000 TL. Civari bütçem var. Oyun oynayan birisiyim sürekli CS GO- LOL -PUBG gibi oyunları oynarım onun dışında AutoCAD kullanıyorum. Önerebileceginiz ekran kartı veya PC var mı?
Arkadaşlar yaklaşık 2750-3000 TL. Civari bütçem var. Oyun oynayan birisiyim sürekli CS GO- LOL -PUBG gibi oyunları oynarım onun dışında AutoCAD kullanıyorum. Önerebileceginiz ekran kartı veya PC var mı?
Render olarak NVIDIA özellikle RTX kartlar bildiğim kadarıyla çok daha iyi AMD'den. YouTube'da bir tane izlemiştim aynı renderi en az 15 dakika farkla RX 5700XT'ye karşı RTX 2060S daha erken bitiriyor. Ayrıca DLSS 2.0 teknolojisi şuan tüm oyunlarda olmasa da çok kolay bir işlem olduğu için neredeyse tüm oyunlara geleceğinden RTX kartlar tercih edilmeli diye düşünüyorum.
2060S'in yazılım kalitesi yeter. AMD GPU kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ne zaman AMD adam gibi bir driver çıkarır o zaman alınabilir. Donanımsal olarak iyi olabilir. Ama yazılım donanımı karşılamadı sürece hiçbir işe yaramaz AMD.
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı Galax ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!