quiKK
Picopat
Attack Shark önerilmiş ona ne diyorsunuz.
Bence gayet güzel.
Scyrox modelleri dururken pek mantıklı bir seçenek olmaz doğrusu hocam.
8K Jungle var içinde bence gayet güzel.
Attack Shark önerilmiş ona ne diyorsunuz.
Scyrox modelleri dururken pek mantıklı bir seçenek olmaz doğrusu hocam.
Güzel zaten bir mousede sorun olunca tüm mouselerde sorun olmaz diye dusunuyorum markanın.Bence gayet güzel.
8K Jungle var içinde bence gayet güzel.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada Rival 3'ün tutuşundan memnun kaldıysan V6 öneririm hocam tutuşun claw ise V8 modelini öneririm iki mouse arasında şekilden başka fark yok.
Tutus biciminiz Claw ise V8. Palm ise V6 alın. Donanımları aynı.Scyrox V8 almak mı daha mantıklı sizce V6 mi Scyrox da karar kıldım gibi ama bir şey de önemli garantisi müşteri ilgisi gibi onlar vardır değil mi?
Scyrox V8 almak mı daha mantıklı sizce V6 mi Scyrox da karar kıldım gibi ama bir şey de önemli garantisi müşteri ilgisi gibi onlar vardır değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.