3000TL gamepad önerisi

Calwssia

Hectopat
Daha fazla  
3000TL bandında gamepad almayı düşünüyorum. Xbox gamepada sahibim ve 2500 TL'ye değmeyecek bir fiyata sahip olduğunu düşünüyorum. Connectgame'de Gulikit Kingkong 3 Pro gamepad buldum 3.3kya bundan daha iyi bir gamepad var mıdır 3?000TL bandında en donanımlı kaliteli olarak ne alabilirim?

3000TL bandında gamepad almayı düşünüyorum. Xbox gamepada sahibim ve 2500 TL'ye değmeyecek bir fiyata sahip olduğunu düşünüyorum. Connectgame'de Gulikit Kingkong 3 Pro gamepad buldum 3.3kya bundan daha iyi bir gamepad var mıdır 3?000TL bandında en donanımlı kaliteli olarak ne alabilirim?

Buna bak stok gelirse bunu al.

Bide buna bakabilirsin. 8 bitdo Ultimate 2C. Acelen yoksa biraz stok bekle belki gelir. KK3 PRO'nun tuş takımı nintendo düzeni ve değişmiyor. Değişebilen pro versiyonu da 4300TL civarı.

Son düzenleme:

Buna bak stok gelirse bunu al.

Bir de buna bakabilirsin. 8 BitDo Ultimate 2C. Acelen yoksa biraz stok bekle belki gelir. KK3 Pro'nun tuş takımı Nintendo düzeni ve değişmiyor. Değişebilen Pro versiyonu da 4300TL civarı.

Tuş takımı değişmiyor ne demek oluyor hocam.

KK3 Pro'ya bak a-b-X-y tuşlarının yeri farklı. KK3 Max yani pahalı olanda onu Xbox düzenine çevirmek için kit geliyor yanıneda ama Pro da tuş dizilimi değişmiyor.

Hocam o a-b-X-y tuşları çok fark eder mi Fortnite vs. oynarken veya herhangi bir oyun oynarken.

Nintendo Switch modu ve Xbox switch modu seçme gibi bir şey var mı tuşları çıkartıp değiştirmeden yazılım vs. ile.

Hocam o a-b-X-y tuşları çok fark eder mi Fortnite vs. oynarken veya herhangi bir oyun oynarken.

Nintendo Switch modu ve Xbox switch modu seçme gibi bir şey var mı tuşları çıkartıp değiştirmeden yazılım vs. ile.
Kullanırsın gene Xbox modunda sorun olmazda tuşların görüntüsü farklı olur alışabilirsen KK3 Pro al.

Ama yani o fiyatı hakeden bi kol değil bence.

Kullanırsın gene Xbox modunda sorun olmazda tuşların görüntüsü farklı olur alışabilirsen KK3 Pro al.

Ama yani o fiyatı hak eden bir kol değil bence.

Hocam tuşlara bakmıyorum genelde yerleri elime yerleşti gibi de bilmiyorum ya peki fiyatını hakedecek ne var 3kya hocam. Bu fiyatını hakedecek kadar iyi değil ise.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı