3000TL gamepad önerisi

Gamesir cyclone 2 varken 3000 tlye dualsense veya başka kol düşünmemek lazım bence
Normalde 8bitdo ultimate 2c almayı düşünüyordum ama bu cyclone 2' ye birkaç konuda denk geldim. Bütçeyi 3 bine çıkarmaya değecek kadar kaliteli mi?

Bende Ultimate 2C almayi dusunuyorum Wukong modeli olan baglanti kopmalari bazi oyunlarda uyumsuzluk falan deniyor tetiklerin gevsedigini gordum biraz kararsiz kaldim fantech shooter 3 mu Ultimate 2C mi? FIFA falan oynuyorum genelde hikayeli oyunlarda oynuyorum GoW Uncharted gibi biraz daha bilgi verir misin rica etsem.

Mekanik tuşlar önceki gamepadime göre daha sessiz o da mekanikti. O kadar ses yapmaz.

Hocam selamlar, bilgili birine benziyorsunuz da 1500 civarında bütçeye ne önerirsiniz? O kadar fazla oynar mıyım emin olamıyorum daha düşük bütçeli bir seçeneği de merak ediyorum.

Hocam selamlar, bilgili birine benziyorsunuz da 1500 civarında bütçeye ne önerirsiniz? O kadar fazla oynar mıyım emin olamıyorum daha düşük bütçeli bir seçeneği de merak ediyorum.
1700e çıkarsanız fantech shooter 3 veya sarı siteden machenike g1 pro, easysmx x15 arasında seçim yapabilirsiniz. Bu son iki gamepad temudan ucuza getirilip kapalı kutu satılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…