3000TL Gaming Notebook Önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi 3000 TL'ye gaming notebook önermenizi istiyorum sizden.
Performansın dibine vuracağım en fazla 3500 TL bütçem var. Benim için önemli olan ekran kartı ve işlemci ama depolama en az 1TB olmalı. Monster Msi Asus gibi kaliteli markalardan almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster almamanı tavsiye ederim. Parçalarını kendi üretmiyor (kasasını bile) sadece birleştirip size veriyorlar pek kaliteli olacağını sanmıyorum MSİ'dan şaşmayın.

Not: Monster türk markasıdır bilmiyorsanız söyleyeyim.

A5 V5.1'in V4.1'den farkı olarak 750gb yerine 1tb hard disk olmasıdır.Ayrıca v5.1 de Dvd okuyucuda var.Gtx 960m bir laptop istemişsin 3000 tlde bulman biraz zor gibi.

Kardeş apple bilgisayarlarında düşük sistem kullandığı halde çok daha hızlı ve iyi yani şöyle monster alırsan ucuz kalitesiz parçalardan oluştuğu için pek iyi bir performans sergileyeceğini sanmıyorum msi yada asusun oyuncu serilerine Asus GL551JK-EH71 Notebook En Ucuz Fiyatı 3200 TL stokda yok ama alacağınız monsterdan çok daha iyidir emin olun. Seçim size kalmış bir yerde parçalarını kendi üreten ve kesin emin olduğun bir marka var diğer tarafta ucuz parça kullanan ve dayanıklı olmayan bir marka var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı