updatee Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 731 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Ben aslında bir sistem bulmuştum ama biraz araştırma yapınca bu markanın önerilmediğini gördüm. Size de bir sorayım dedim. Eğer yok değmez diyorsanız sistem önerirseniz mutlu olurum fiyat 3000-3200 TL. Sistem linki https://www.hepsiburada.com/dragos-atm9921280-i3-9100f-8gb-ram-240gb-ssd-4gb-rx550-oyun-bilgisayari-p-HBV00000VEWIN?magaza=atombilişim Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2021
Ben aslında bir sistem bulmuştum ama biraz araştırma yapınca bu markanın önerilmediğini gördüm. Size de bir sorayım dedim. Eğer yok değmez diyorsanız sistem önerirseniz mutlu olurum fiyat 3000-3200 TL. Sistem linki https://www.hepsiburada.com/dragos-atm9921280-i3-9100f-8gb-ram-240gb-ssd-4gb-rx550-oyun-bilgisayari-p-HBV00000VEWIN?magaza=atombilişim
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 17 Ocak 2021 #2 O sistem alınmaz. Bunu öneririm: Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com RAM’i mümkünse 2x8 yapın derim.
O sistem alınmaz. Bunu öneririm: Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com RAM’i mümkünse 2x8 yapın derim.
fyre Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 72 Yer Türkiye 17 Ocak 2021 #3 Monitör dahil mi? Eğer dahilse biraz zor ama değilse bir şeyler bulabilirim.
updatee Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 731 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #4 Kokona Shiki dedi: O sistem alınmaz. Bunu öneririm: Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com RAM’i mümkünse 2x8 yapın derim. Genişletmek için tıkla... sistem neden alınmaz zahmet olmazsa açıklayabilirmisin fyre dedi: Monitör dahil mi? Eğer dahilse biraz zor ama değilse bir şeyler bulabilirim. Genişletmek için tıkla... hayır dahil değil
Kokona Shiki dedi: O sistem alınmaz. Bunu öneririm: Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com RAM’i mümkünse 2x8 yapın derim. Genişletmek için tıkla... sistem neden alınmaz zahmet olmazsa açıklayabilirmisin fyre dedi: Monitör dahil mi? Eğer dahilse biraz zor ama değilse bir şeyler bulabilirim. Genişletmek için tıkla... hayır dahil değil
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 17 Ocak 2021 #5 Kokona Shiki dedi: O sistem alınmaz. Bunu öneririm: Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Ram’i mümkünse 2x8 yapın derim. Genişletmek için tıkla... İçeriğe girmedim sadece başlıkta APU yazıyor ve açıklamada en iyi ekran kartı sahip diyor. GameGaraj'dan olmasına rağmen kuşku yaratıyor.
Kokona Shiki dedi: O sistem alınmaz. Bunu öneririm: Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Ram’i mümkünse 2x8 yapın derim. Genişletmek için tıkla... İçeriğe girmedim sadece başlıkta APU yazıyor ve açıklamada en iyi ekran kartı sahip diyor. GameGaraj'dan olmasına rağmen kuşku yaratıyor.
fyre Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 72 Yer Türkiye 17 Ocak 2021 #6 OnlyGroovy dedi: İçeriğe girmedim sadece başlıkta APU yazıyor ve açıklamada en iyi ekran kartı sahip diyor. GameGaraj'dan olmasına rağmen kuşku yaratıyor. Genişletmek için tıkla... O tüm linklerde öyle sanırsam. updatee dedi: Hayır dahil değil. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu 2 X 8 GB RAM yaparak alabilirsiniz. RAM'i 16 yapmak önemli. Size bazı oyunları oynatabilir ve daha uzun ömürlü olur bu sayede. Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
OnlyGroovy dedi: İçeriğe girmedim sadece başlıkta APU yazıyor ve açıklamada en iyi ekran kartı sahip diyor. GameGaraj'dan olmasına rağmen kuşku yaratıyor. Genişletmek için tıkla... O tüm linklerde öyle sanırsam. updatee dedi: Hayır dahil değil. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu 2 X 8 GB RAM yaparak alabilirsiniz. RAM'i 16 yapmak önemli. Size bazı oyunları oynatabilir ve daha uzun ömürlü olur bu sayede. Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 17 Ocak 2021 #7 updatee dedi: Sistem neden alınmaz zahmet olmazsa açıklayabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sistemin bileşenleri eski ve i3-9100F geleceğe dönük bir işlemci değil. Ayrıca Dragos PC’ler forumda tavsiye edilmez. Son düzenleme: 17 Ocak 2021
updatee dedi: Sistem neden alınmaz zahmet olmazsa açıklayabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sistemin bileşenleri eski ve i3-9100F geleceğe dönük bir işlemci değil. Ayrıca Dragos PC’ler forumda tavsiye edilmez.
updatee Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 731 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #8 Kokona Shiki dedi: Sistemin bileşenleri eski ve i3-9100F geleceğe dönük bir işlemci değil. Ayrıca Dragos PC’ler forumda tavsiye edilmez. Genişletmek için tıkla... öneriler için teşekkürler sizce ryzen 5 2400g mi ryzen 5 pro 3350g mi
Kokona Shiki dedi: Sistemin bileşenleri eski ve i3-9100F geleceğe dönük bir işlemci değil. Ayrıca Dragos PC’ler forumda tavsiye edilmez. Genişletmek için tıkla... öneriler için teşekkürler sizce ryzen 5 2400g mi ryzen 5 pro 3350g mi