3000TL i5 6500 sistem toplama

Moody

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk öncelikle merhaba direk konuya gireceğim bu yaz tatilinde 3000TL değerinde bilgisayar toplıyacağım ve gta5, lol, csgo oynuyorum genellikle bu oyunlarda iyi grafik akıcı ve iyi oynamak için bir sistem topladım ve iyi mi, kötü mü size danışmak istedim.
Sistem bu:

Screenshot_2016-06-07-13-04-54.png
Screenshot_2016-06-07-13-05-02.png

Anakart bu sistem için düşük mü bunda biraz takıldım sizde sistem önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bana kalırsa o stok soğutucu yetecektir ve sistemini ilerde update etmek istiyorsan anakart olarak b150m bazooka işini daha çok görecektir ve ram 2133 mhz almanız daha iyi olur
Bu hesap ban yediği için mesaj atamıyorum kusura bakmayın bildiğim kadarıyla skylake işlemcilerinde stok soğutucu vermiyolar. Ama azcık daha inditebilirim çünkü oc yapmayı düşünüyorum ve dediğiniz şeyler mantıklı teşekkürler.

Bana kalırsa o stok soğutucu yetecektir ve sistemini ilerde update etmek istiyorsan anakart olarak b150m bazooka işini daha çok görecektir ve ram 2133 mhz almanız daha iyi olur
Onu atlamışım :ıslık:

@Trollnati Anakart DDR4 2133MHz destekliyor diye farklı frekanslı bellek takılamaz değil. Takılır ama 2666MHz yerine o bellekler 2133MHz olarak çalışır.

@nothix @Moody Intel Skylake işlemcilerinin sadece iki tanesin kutusundan stok soğutucu çıkmıyor, i5 6600K ve i7 6700K. Bu iki işlemci Z170 yonga setli anakartlar ile birlikte kullanıldığında O.C edilebiliyor, haricindekiler O.C edilemez. Intel'in K ibareli Skylake işlemcilerinin TDP değeri 130W diğerleri 65W yani arada 2 kat ısı üretim farkı var. Anakart yonga setleri kötüden iyiye doğru şu sıralamada; H110<B150<H170<Z170.

Soğutucu almana gerek yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı