3000TL ikinci el i5 9400F ve GTX 1660 sistem alınır mı?

İnternet kafe kapandığı için sistemler satışta, sizce almaya değer mi?
8 GB RAM.
i5 9400F.
GTX 1660.
H310 anakart, markasını hatırlamıyorum.
Kasa Sharkoon TG4.
Hocam sistem gayet güzel ve garip bir şekilde fiyatı da ucuz :)
Bende bu fiyatlara pc toplamayı düşünüyorum da o internet kafede aynı özelliklere sahip 1 adet daha fazladan pc varsa bende almayı düşünebilirim açıkçası :)

Hocam sistem gayet güzel ve garip bir şekilde fiyatı da ucuz :)
Bende bu fiyatlara pc toplamayı düşünüyorum da o internet kafede aynı özelliklere sahip 1 adet daha fazladan pc varsa bende almayı düşünebilirim açıkçası :)
Aynı sistemden 10dan fazla var hocam. İnternet kafe kapandığı için sandalye, masa, kasa, monitör herşeyi satıyorlar fakat ben sadece kasanın fiyatını sordum. Bu arada yer Bursa.

Aynı sistemden 10dan fazla var hocam. İnternet kafe kapandığı için sandalye, masa, kasa, monitör herşeyi satıyorlar fakat ben sadece kasanın fiyatını sordum. Bu arada yer Bursa.
Hocam Ben niğdedeyim de siz alacağınız sistemi sağlam bir şekilde test edin fullmark stres test mem test vs,,, gibi testleri zorlayın açıkçası bende şüphelenmedim değil ciddem cok ucuz, inşallah mining yapışmamışsa ve sorunsuz ise tabikide alınabilir bu fiyata bu pc bulunmaz zaten.
Testleri yaptıktan sonra buraya geri dönüş yaparsanız sevinirim hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı