Her türlü testi yapabilirim. İnternet kafe olduğu için sıkıntı çıkmaz.İkinci el mevzusunda donanımların sağlığı nasıl önemli olan o. Bu konuda da burdan ne söylesek boş. Test yapma şansınız var mı?
Hocam sistem gayet güzel ve garip bir şekilde fiyatı da ucuzİnternet kafe kapandığı için sistemler satışta, sizce almaya değer mi?
8 GB RAM.
i5 9400F.
GTX 1660.
H310 anakart, markasını hatırlamıyorum.
Kasa Sharkoon TG4.
Aynı sistemden 10dan fazla var hocam. İnternet kafe kapandığı için sandalye, masa, kasa, monitör herşeyi satıyorlar fakat ben sadece kasanın fiyatını sordum. Bu arada yer Bursa.Hocam sistem gayet güzel ve garip bir şekilde fiyatı da ucuz
Bende bu fiyatlara pc toplamayı düşünüyorum da o internet kafede aynı özelliklere sahip 1 adet daha fazladan pc varsa bende almayı düşünebilirim açıkçası![]()
Hocam Ben niğdedeyim de siz alacağınız sistemi sağlam bir şekilde test edin fullmark stres test mem test vs,,, gibi testleri zorlayın açıkçası bende şüphelenmedim değil ciddem cok ucuz, inşallah mining yapışmamışsa ve sorunsuz ise tabikide alınabilir bu fiyata bu pc bulunmaz zaten.Aynı sistemden 10dan fazla var hocam. İnternet kafe kapandığı için sandalye, masa, kasa, monitör herşeyi satıyorlar fakat ben sadece kasanın fiyatını sordum. Bu arada yer Bursa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.