DalyanAga Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 Teyzem bana hediye almak istiyor ama çok pahalı olmayacak en fazla 3.000TL. Ne isteyebiliriz? Teknolojik bir şey olursa daha iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
Teyzem bana hediye almak istiyor ama çok pahalı olmayacak en fazla 3.000TL. Ne isteyebiliriz? Teknolojik bir şey olursa daha iyi olur.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.841 Çözümler 37 Yer 東京 25 Haziran 2024 #2 DalyanAga dedi: Teyzem bana hediye almak istiyor ama çok pahalı olmayacak en fazla 3.000TL. Ne isteyebiliriz? Teknolojik bir şey olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayarın varsa onun için parça aldırabilirsin.
DalyanAga dedi: Teyzem bana hediye almak istiyor ama çok pahalı olmayacak en fazla 3.000TL. Ne isteyebiliriz? Teknolojik bir şey olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayarın varsa onun için parça aldırabilirsin.
K KaptanYargıç Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 157 Çözümler 1 25 Haziran 2024 #3 Bilgisayarınız destekliyorsa Xp-pen grafik tablet düşünebilirsiniz. Halihazırda kullanmaktayım. Gayet ilgi çekici ve yeni programlar öğrenmek için güzel bir cihaz. Herhangi bir akıllı saat de düşünebilirsiniz.
Bilgisayarınız destekliyorsa Xp-pen grafik tablet düşünebilirsiniz. Halihazırda kullanmaktayım. Gayet ilgi çekici ve yeni programlar öğrenmek için güzel bir cihaz. Herhangi bir akıllı saat de düşünebilirsiniz.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 25 Haziran 2024 #4 Ben olsam Bluetooth kulaklık isterdim. Parasına en çok değecek olan şey yer yüzünde.