3000TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
3000

panicvirus

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bütçe 3000 TL, claw grip kullanıyorum, elim 17 cm, Valorant, Fortnite, R6 gibi FPS oyunları oynuyorum. (Darmoshark, Razer dışı her türlü öneriye açığım.) (rawm ES21 Pro, Scyrox v8, Attack Shark R5 gibi ürünlere göz attım fakat kararsız kaldım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bütçe 3000 TL, claw grip kullanıyorum, elim 17 cm, Valorant, Fortnite, R6 gibi FPS oyunları oynuyorum. (Darmoshark, Razer dışı her türlü öneriye açığım.) (rawm ES21 Pro, Scyrox v8, Attack Shark R5 gibi ürünlere göz attım fakat kararsız kaldım.)

ES21 en mantıklısı şu anda.

ATK Blazing Sky F1 V2 Wireless Mouse çıkarsan bunu öneririm çıkmazsa ES21 alabilirsin.

Darmoshark haterı olunmaz ya. Darmoshark'ı sevmeyen ne biliyim yani.

ES21 ile Scyrox 8K arasında nasıl farklar var?

Teknik donanım neredeyse aynı zaten. Malzeme kalitesi olarak ES21 çok daha iyi. Daha iyi bir encoder kullanıyor. Stok skatesler de çok daha iyi.

Bir de şekil tabii ki.

Darmoshark haterı olunmaz ya. Darmoshark'ı sevmeyen ne bileyim yani.

Darmo ben de sevemiyorum hocam. Yazılımını bulacağım diye Mandarin öğrenmeme 10 dakika falan kalmıştı.

Yeni batch ürünler iyi duruyor ama orası ayrı.

Teknik donanım neredeyse aynı zaten. Malzeme kalitesi olarak ES21 çok daha iyi. Daha iyi bir encoder kullanıyor. Stok skatesler de çok daha iyi.

Bir de şekil tabii ki.

Darmo ben de sevemiyorum hocam. Yazılımını bulacağım diye Mandarin öğrenmeme 10 dakika falan kalmıştı.

Darmoshark malzeme kalitesi Meh olmasa iyi firma. Kronik bi sorunları yok. Performansları stabil. Yeni ürünlerde kaplama ve build kalitesinide yüksek oranda çözdüler.

Gene önerim 3200TL'ye alacaksa madem Pulsar yapıştırsın. Hafif fare delisiyim demiyorsa arkadaş.

Darmoshark haterı olunmaz ya. Darmoshark'ı sevmeyen ne bileyim yani.

Hocam şu an Darmoshark M3S Pro kullanıyorum ilk 3 ay içinde double Click yapmaya başladı şarjı belirsiz bazen %20 sonra bir anda %95 oluyor şarjı asla tam dolmuyor dongle aldım 5-6 tane kablo değiştim anca bağlandı sensörü ara sıra git gel yapıyor dongle yüzünden genel olarak hiç memnun değilim Razer'dan sonra en sevmediğim marka oldu oysaki önceden çok araştırıp almıştım ama üzdü beni.

ATK Blazing Sky F1 V2 Wireless Mouse çıkarsan bunu öneririm çıkmazsa ES21 alabilirsin.
Teşekkür ederim değerlendireceğim.

Hocam şu an Darmoshark M3S Pro kullanıyorum ilk 3 ay içinde double Click yapmaya başladı şarjı belirsiz bazen %20 sonra bir anda %95 oluyor şarjı asla tam dolmuyor dongle aldım 5-6 tane kablo değiştim anca bağlandı sensörü ara sıra git gel yapıyor dongle yüzünden genel olarak hiç memnun değilim Razer'dan sonra en sevmediğim marka oldu oysaki önceden çok araştırıp almıştım ama üzdü beni.

Hocam her zaman üründe problem yaşayabilirsin. Kötü deneyimin olduğu için suçlayamam. Beni bilen arkadaşlar var. Uzun darmosharkçıyım. Kendim Tüm M3 serisini bizzat kullandım. Şu anda N5 var ekstra günlük kullanımda takıldığım yemek yerken falan ve kirli elle dokunduğumda pahalı fareleri kirletmeyim diye.
Ondan genel benim düşüncem olumlu. Kullanan arkadaşlarımda var memnun olan.

Bir de şekil tabii ki.

Darmo ben de sevemiyorum hocam. Yazılımını bulacağım diye mandarin öğrenmeme 10 dakika falan kalmıştı.

Hocam bütçeyi 3500'lere çıkartırsam ES21 ile R4 arası çok fazla fark var mı yoksa ES21 yeterli midir?

Hocam her zaman üründe problem yaşayabilirsin. Kötü deneyimin olduğu için suçlayamam. Beni bilen arkadaşlar var. Uzun darmosharkçıyım. Kendim Tüm M3 serisini bizzat kullandım. Şu anda N5 var ekstra günlük kullanımda takıldığım yemek yerken falan ve kirli elle dokunduğumda pahalı fareleri kirletmeyim diye.
Ondan genel benim düşüncem olumlu. Kullanan arkadaşlarımda var memnun olan.
Hocam ben genel olarak memnun kalamadım bir daha asla diyebilirim Darmoshark için başka alt marka kullanırım ama yine o aptallığa düşmem bir daha

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı