3000TL kask önerisi

DepresifLahmacun

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İşsiz, güçsüz
Arkadaşlar merhaba, o kadar kafam karisti ki artik bir LS2 Rapid alip gecesim var. 3000TL'ye onerebileceginiz en guvenlikli tam kapali kask nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla tam kapalı istemiyorsan Caberg Duke 2 fiyatı ara ara 3000 TL seviyesine düşüyor, Sharp testinden 5 yıldız almış. LS2 Rapid modeli de çok kötü değil, işini görür bütçen el vermiyorsa. Ben 3 sene kullandım bi yamuğunu görmedim.

Bir kask için 3000 TL vermenin anlamı yok. Bundan bir tane al yeterli olur. (!)
1661844519706.png

Nexx SX. 100 superspeed gerçekten güzel kask. Lakin ekipmanlara çok daha fazla bütçe ayırmak senin hayrına olur, sadece güvenlik için değil konfor için de.
hangi butce

Bir kask için 3000 TL vermenin anlamı yok. Bundan bir tane al yeterli olur. (!)
Eki Görüntüle 1500694
mahalleden abim var cgde teker yapmayi bunla ogrenmis cok dustum kalktim tik yok dosta gider diyo

Nexx SX. 100 superspeed gerçekten güzel kask. Lakin ekipmanlara çok daha fazla bütçe ayırmak senin hayrına olur, sadece güvenlik için değil konfor için de.
hocam bu arada bahsetmeyi unuttum, motorum naked bu tur racing kasklar ne kadar dogru olur bilmiyorum ve malesef 4000tl cikaramam, rica etsem biraz daha dusuk butceli kasklar onerir misiniz?

Mt ravenge kullanıyorum. Sharp testinden 5 yıldız almış bir kask.
cok ruzgar aliyor mu acaba kulaklara zarar vermesinden korkuyorum

Son düzenleme:
hangi butce

mahalleden abim var cgde teker yapmayi bunla ogrenmis cok dustum kalktim tik yok dosta gider diyo

hocam bu arada bahsetmeyi unuttum, motorum naked bu tur racing kasklar ne kadar dogru olur bilmiyorum ve malesef 4000tl cikaramam, rica etsem biraz daha dusuk butceli kasklar onerir misiniz?

cok ruzgar aliyor mu acaba kulaklara zarar vermesinden korkuyorum
Kulak için alpine tour ya da race modelini kullanabilirsin. 90 KM üstü hızlarda uzun sürüşlerde suyma kaybı yaşama ihtimalin çok yüksek. Ben alpine race modelini kullanıyorum memnunum.

Kulak için alpine tour ya da race modelini kullanabilirsin. 90 KM üstü hızlarda uzun sürüşlerde suyma kaybı yaşama ihtimalin çok yüksek. Ben alpine race modelini kullanıyorum memnunum.
buna 250tl vermenin ne gibi bir ozelligi var eczaneden alsam veya kablosuz kulak ici kulakligimi taksam ayni isi gormez mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı