Merhaba, şu anda jiekai JK 902 ve LS2 arasında kaldım. Kuryelikte ve günlük olarak kullanacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Başka önerileriniz varsa onları da bekliyorum.
Merhaba, şu anda jiekai jk 902 ve LS2 arasında kaldım. Kuryelikte ve günlük olarak kullanacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Başka önerileriniz varsa onları da bekliyorum.
Tam olarak nesi kötü biraz detay verebilirseniz sevinirim.LS2 güzel bir marka değil jk zaten bayağı kötü kullandım. Biraz fiyat yükseltme şansın varsa mt helmets bak. Ama yükseltemiyorum dersen LS2'den başka çare yok.
Tahmini ne kadar?Profesyonel olarak bu işi yapacaksanız çok düşük seviyeli kasklar bunlar. Önerim bütçeyi yükseltmeniz.
Bütçeyi biraz daha yükseltip Scorpion exo 391 bakabilirsiniz.
Tam olarak nesi kötü biraz detay verebilirseniz sevinirim.
Jk bayağı dandik kanka hani kalite olsun dağılıyor direkt 50CC de bile mt helmetsdan aşagısını kullanmam ben.
Bir arkadaşımda vardı kafama güzel oluyordu çene açılır olması güneş vizorü vs olması iyi geldi F/P olarak. Mt helmetsta model ne önerirsiniz? Veya daha yüksek ne model olabilir?
Mt helmets revenge 2 kullanıyorum mükemmel dostum. Ama thunder seriside gayet kaliteli. Ama o kadar fiyata cıkmısken Scorpion EXO391 beden bulabilirsen alman daha iyi olur.
Anladım bu Scorpion'un olayı nedir peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.