3000TL kask önerisi

Merhaba, şu anda jiekai JK 902 ve LS2 arasında kaldım. Kuryelikte ve günlük olarak kullanacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Başka önerileriniz varsa onları da bekliyorum.

Merhaba, şu anda jiekai jk 902 ve LS2 arasında kaldım. Kuryelikte ve günlük olarak kullanacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Başka önerileriniz varsa onları da bekliyorum.

LS2 güzel bir marka değil jk zaten bayağı kötü kullandım. Biraz fiyat yükseltme şansın varsa mt helmets bak. Ama yükseltemiyorum dersen LS2'den başka çare yok.

Bütçeyi biraz daha yükseltip Scorpion exo 391 bakabilirsiniz.

LS2 güzel bir marka değil jk zaten bayağı kötü kullandım. Biraz fiyat yükseltme şansın varsa mt helmets bak. Ama yükseltemiyorum dersen LS2'den başka çare yok.
Tam olarak nesi kötü biraz detay verebilirseniz sevinirim.

Profesyonel olarak bu işi yapacaksanız çok düşük seviyeli kasklar bunlar. Önerim bütçeyi yükseltmeniz.
Tahmini ne kadar?

Bütçeyi biraz daha yükseltip Scorpion exo 391 bakabilirsiniz.

Çene açılır düşündüm kuryelik için. Havalar güzel olduğunda rahat olur diye. Kapalı kaska da hayır demem bunun gibi ama LS ile farkı nedir?

Bir arkadaşımda vardı kafama güzel oluyordu çene açılır olması güneş vizorü vs olması iyi geldi F/P olarak. Mt helmetsta model ne önerirsiniz? Veya daha yüksek ne model olabilir?

Mt helmets revenge 2 kullanıyorum mükemmel dostum. Ama thunder seriside gayet kaliteli. Ama o kadar fiyata cıkmısken Scorpion EXO391 beden bulabilirsen alman daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…