A Altuğ karatekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.145 Çözümler 2 21 Kasım 2024 #11 wWalsh dedi: Scorpion AGV kalitesinde mükemmel bir kasktır dostum. Ben alacaktım ama vizörleri pahalı gelince mt ye döndüm pişmanım. Genişletmek için tıkla... İşte bende de pek bir bütçe yok o yüzden düşükten gidiyorum. Daha geri kalan seti de dizicem.
wWalsh dedi: Scorpion AGV kalitesinde mükemmel bir kasktır dostum. Ben alacaktım ama vizörleri pahalı gelince mt ye döndüm pişmanım. Genişletmek için tıkla... İşte bende de pek bir bütçe yok o yüzden düşükten gidiyorum. Daha geri kalan seti de dizicem.
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 484 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 21 Kasım 2024 #12 Altuğ karatekin dedi: İşte bende de pek bir bütçe yok o yüzden düşükten gidiyorum. Daha geri kalan seti de dizeceğim. Genişletmek için tıkla... Bütçen o kadarsa LS2 senin için en iyisi olur dostum.
Altuğ karatekin dedi: İşte bende de pek bir bütçe yok o yüzden düşükten gidiyorum. Daha geri kalan seti de dizeceğim. Genişletmek için tıkla... Bütçen o kadarsa LS2 senin için en iyisi olur dostum.
A Altuğ karatekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.145 Çözümler 2 21 Kasım 2024 #13 Peki e wWalsh dedi: Bütçen o kadarsa LS2 senin için en iyisi olur dostum. Genişletmek için tıkla... Eldiven mont öneriniz varsa onları da yazarsanız sevinirim.
Peki e wWalsh dedi: Bütçen o kadarsa LS2 senin için en iyisi olur dostum. Genişletmek için tıkla... Eldiven mont öneriniz varsa onları da yazarsanız sevinirim.
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 484 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 21 Kasım 2024 #14 Altuğ karatekin dedi: Peki e Eldiven mont öneriniz varsa onları da yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar.
Altuğ karatekin dedi: Peki e Eldiven mont öneriniz varsa onları da yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar.
A Altuğ karatekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.145 Çözümler 2 21 Kasım 2024 #15 wWalsh dedi: Bütçe ne kadar. Genişletmek için tıkla... Taksitle alacağım kask mont eldiven pantolon aylık 10 12 öderim gibi daha başlamadım kuryelik furyasına o yüzden tam bilemiyorum. @wWalsh size zahmet bir aylık 10-12 bir de ortalama 20k taksitli ekipman seti önerir misiniz? 3 aylık düşünüyorum. Son düzenleme: 21 Kasım 2024
wWalsh dedi: Bütçe ne kadar. Genişletmek için tıkla... Taksitle alacağım kask mont eldiven pantolon aylık 10 12 öderim gibi daha başlamadım kuryelik furyasına o yüzden tam bilemiyorum. @wWalsh size zahmet bir aylık 10-12 bir de ortalama 20k taksitli ekipman seti önerir misiniz? 3 aylık düşünüyorum.
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 484 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 21 Kasım 2024 #16 Altuğ karatekin dedi: Taksitle alacağım kask mont eldiven pantolon aylık 10 12 öderim gibi daha başlamadım kuryelik furyasına o yüzden tam bilemiyorum. @wWalsh size zahmet bir aylık 10-12 bir de ortalama 20k taksitli ekipman seti önerir misiniz? 3 aylık düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aylık taksitle alabileceğin moto bayilerde bulursun oda kartla ile olur. Bende aslında mont eldiven istiyorum ama bir denk yapamadım parayı.
Altuğ karatekin dedi: Taksitle alacağım kask mont eldiven pantolon aylık 10 12 öderim gibi daha başlamadım kuryelik furyasına o yüzden tam bilemiyorum. @wWalsh size zahmet bir aylık 10-12 bir de ortalama 20k taksitli ekipman seti önerir misiniz? 3 aylık düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aylık taksitle alabileceğin moto bayilerde bulursun oda kartla ile olur. Bende aslında mont eldiven istiyorum ama bir denk yapamadım parayı.
F FleiaX Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.329 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Kasım 2024 #17 Kuryelik yapacaksın o yüzden o kaskı motorda bıraktığın olacak, güvenlikte bıraktığın olacak. Çalarlar haberin olsun.
Kuryelik yapacaksın o yüzden o kaskı motorda bıraktığın olacak, güvenlikte bıraktığın olacak. Çalarlar haberin olsun.
A Altuğ karatekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.145 Çözümler 2 22 Kasım 2024 #18 FleiaX dedi: Kuryelik yapacaksın o yüzden o kaskı motorda bıraktığın olacak, güvenlikte bıraktığın olacak. Çalarlar haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Yani düşük seviyeli bir şey mi almalıyım? wWalsh dedi: Aylık taksitle alabileceğin moto bayilerde bulursun oda kartla ile olur. Bende aslında mont eldiven istiyorum ama bir denk yapamadım parayı. Genişletmek için tıkla... Bulursanız güzel bir şeyler öneri olarak buraya da atarsanız sevinirim.
FleiaX dedi: Kuryelik yapacaksın o yüzden o kaskı motorda bıraktığın olacak, güvenlikte bıraktığın olacak. Çalarlar haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Yani düşük seviyeli bir şey mi almalıyım? wWalsh dedi: Aylık taksitle alabileceğin moto bayilerde bulursun oda kartla ile olur. Bende aslında mont eldiven istiyorum ama bir denk yapamadım parayı. Genişletmek için tıkla... Bulursanız güzel bir şeyler öneri olarak buraya da atarsanız sevinirim.