3000TL klavye önerisi

Bütçe
3000
Öncelikle Gamepower işine hiç uğraşma çünkü Türkiye'de hotswap klavyelerinden çoğu Gamepower markalı gerçekten 3 ay içinde bozulan bir marka ve öneri olarak da bunu öneririm arkadaşımda var çok iyi hiç rahatsızlığını görmedim:Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol

ASUS ROG STRIX Scope RX öneririm ancak AK820 ile kapışıyor bu klavye.

Hocam Aula F87 de iyidir Türkçe klavye istiyorsanız benim dediğim kullanılır.

Kablolu alinmaz kesinlikle bu butcelere. Garanti derdiniz de yok zaten bir tane tus bozulursa switch degisip halledersiniz.

Haklısınız hocam ama Bluetooth'larda kesilmeler hala mevcut neden kablolu alınmaz onu anlayamadım.
2.4 gHz ile sorun olmuyor hocam. Kablolu alinmama sebebi de kablosuza alistiktan sonra cok yuk gibi geliyor inanin.

Öncelikle Gamepower işine hiç uğraşma çünkü Türkiye'de hotswap klavyelerinden çoğu Gamepower markalı gerçekten 3 ay içinde bozulan bir marka ve öneri olarak da bunu öneririm arkadaşımda var çok iyi hiç rahatsızlığını görmedim:Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower neden alınmaz rehberim var zaten hocam. Trendyol'dan hiçbir şey almıyorum. Başka bir yerden olabilir.

Listemde mevcut ama çok daha iyileri var.

Wraith'te var bazı modeller. Akko kullanmıştım zaten yine alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı