shockedblackguy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.025 Makaleler 2 Çözümler 6 15 Aralık 2024 #1 Hot-swap olmalı. Bu fiyat bandında en iyi klavyeler nedir?
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.707 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 15 Aralık 2024 #2 shockedblackguy dedi: Hot-swap olmalı. Bu fiyat bandında en iyi klavyeler nedir? Genişletmek için tıkla... AK820 Pro
shockedblackguy dedi: Hot-swap olmalı. Bu fiyat bandında en iyi klavyeler nedir? Genişletmek için tıkla... AK820 Pro
yigitbey98 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 shockedblackguy dedi: Hot-swap olmalı. Bu fiyat bandında en iyi klavyeler nedir? Genişletmek için tıkla... Öncelikle Gamepower işine hiç uğraşma çünkü Türkiye'de hotswap klavyelerinden çoğu Gamepower markalı gerçekten 3 ay içinde bozulan bir marka ve öneri olarak da bunu öneririm arkadaşımda var çok iyi hiç rahatsızlığını görmedim:Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
shockedblackguy dedi: Hot-swap olmalı. Bu fiyat bandında en iyi klavyeler nedir? Genişletmek için tıkla... Öncelikle Gamepower işine hiç uğraşma çünkü Türkiye'de hotswap klavyelerinden çoğu Gamepower markalı gerçekten 3 ay içinde bozulan bir marka ve öneri olarak da bunu öneririm arkadaşımda var çok iyi hiç rahatsızlığını görmedim:Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 798 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 yigitbey98 dedi: Öncelikle Gamepower işine hiç uğraşma çünkü Türkiye'de hotswap klavyelerinden çoğu Gamepower markalı gerçekten 3 ay içinde bozulan bir marka ve öneri olarak da bunu öneririm arkadaşımda var çok iyi hiç rahatsızlığını görmedim:Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... ircoas dedi: AK820 Pro. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG STRIX Scope RX öneririm ancak AK820 ile kapışıyor bu klavye. xyxyba dedi: ASUS ROG STRIX Scope RX öneririm ancak AK820 ile kapışıyor bu klavye. Genişletmek için tıkla... Hocam Aula F87 de iyidir Türkçe klavye istiyorsanız benim dediğim kullanılır.
yigitbey98 dedi: Öncelikle Gamepower işine hiç uğraşma çünkü Türkiye'de hotswap klavyelerinden çoğu Gamepower markalı gerçekten 3 ay içinde bozulan bir marka ve öneri olarak da bunu öneririm arkadaşımda var çok iyi hiç rahatsızlığını görmedim:Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... ircoas dedi: AK820 Pro. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG STRIX Scope RX öneririm ancak AK820 ile kapışıyor bu klavye. xyxyba dedi: ASUS ROG STRIX Scope RX öneririm ancak AK820 ile kapışıyor bu klavye. Genişletmek için tıkla... Hocam Aula F87 de iyidir Türkçe klavye istiyorsanız benim dediğim kullanılır.
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.707 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 15 Aralık 2024 #5 xyxyba dedi: ASUS ROG STRIX Scope RX öneririm ancak AK820 ile kapışıyor bu klavye. Genişletmek için tıkla... Kablolu alinmaz kesinlikle bu butcelere. Garanti derdiniz de yok zaten bir tane tus bozulursa switch degisip halledersiniz.
xyxyba dedi: ASUS ROG STRIX Scope RX öneririm ancak AK820 ile kapışıyor bu klavye. Genişletmek için tıkla... Kablolu alinmaz kesinlikle bu butcelere. Garanti derdiniz de yok zaten bir tane tus bozulursa switch degisip halledersiniz.
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 621 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Aralık 2024 #6 shockedblackguy dedi: Hot-swap olmalı. Bu fiyat bandında en iyi klavyeler nedir? Genişletmek için tıkla... Akko 5075b.
shockedblackguy dedi: Hot-swap olmalı. Bu fiyat bandında en iyi klavyeler nedir? Genişletmek için tıkla... Akko 5075b.
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.707 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 15 Aralık 2024 #7 nelielwashere dedi: Akko 5075b. Genişletmek için tıkla... Stoklari yok.
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 798 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #8 ircoas dedi: Kablolu alinmaz kesinlikle bu butcelere. Garanti derdiniz de yok zaten bir tane tus bozulursa switch degisip halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ama Bluetooth'larda kesilmeler hala mevcut neden kablolu alınmaz onu anlayamadım.
ircoas dedi: Kablolu alinmaz kesinlikle bu butcelere. Garanti derdiniz de yok zaten bir tane tus bozulursa switch degisip halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ama Bluetooth'larda kesilmeler hala mevcut neden kablolu alınmaz onu anlayamadım.
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.707 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 15 Aralık 2024 #9 xyxyba dedi: Haklısınız hocam ama Bluetooth'larda kesilmeler hala mevcut neden kablolu alınmaz onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... 2.4 gHz ile sorun olmuyor hocam. Kablolu alinmama sebebi de kablosuza alistiktan sonra cok yuk gibi geliyor inanin.
xyxyba dedi: Haklısınız hocam ama Bluetooth'larda kesilmeler hala mevcut neden kablolu alınmaz onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... 2.4 gHz ile sorun olmuyor hocam. Kablolu alinmama sebebi de kablosuza alistiktan sonra cok yuk gibi geliyor inanin.
shockedblackguy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.025 Makaleler 2 Çözümler 6 16 Aralık 2024 #10 yigitbey98 dedi: Öncelikle Gamepower işine hiç uğraşma çünkü Türkiye'de hotswap klavyelerinden çoğu Gamepower markalı gerçekten 3 ay içinde bozulan bir marka ve öneri olarak da bunu öneririm arkadaşımda var çok iyi hiç rahatsızlığını görmedim:Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Gamepower neden alınmaz rehberim var zaten hocam. Trendyol'dan hiçbir şey almıyorum. Başka bir yerden olabilir. ircoas dedi: AK820 Pro Genişletmek için tıkla... Listemde mevcut ama çok daha iyileri var. ircoas dedi: Stoklari yok. Genişletmek için tıkla... Wraith'te var bazı modeller. Akko kullanmıştım zaten yine alabilirim.
yigitbey98 dedi: Öncelikle Gamepower işine hiç uğraşma çünkü Türkiye'de hotswap klavyelerinden çoğu Gamepower markalı gerçekten 3 ay içinde bozulan bir marka ve öneri olarak da bunu öneririm arkadaşımda var çok iyi hiç rahatsızlığını görmedim:Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Gamepower neden alınmaz rehberim var zaten hocam. Trendyol'dan hiçbir şey almıyorum. Başka bir yerden olabilir. ircoas dedi: AK820 Pro Genişletmek için tıkla... Listemde mevcut ama çok daha iyileri var. ircoas dedi: Stoklari yok. Genişletmek için tıkla... Wraith'te var bazı modeller. Akko kullanmıştım zaten yine alabilirim.