homie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 1.025 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #11 Glorious GMMK2 RGB Kablolu Fox Linear Switch Mekanik Beyaz Gaming Klavye (GLO-GMMK2-96-FOX-ISO-W-TR) Glorious GMMK2 Klavyenin tamamı maksimum sertlik için dayanıklı ve kalın metal alaşımdan yapılmıştır. www.gaming.gen.tr Forumda gecikmesi fazla ve ses olarak tok olduğunu sanmıyorum. Ama isteğinize göre renk ve tuş takımı uyumlu. Son düzenleme: 4 Mart 2025
Glorious GMMK2 RGB Kablolu Fox Linear Switch Mekanik Beyaz Gaming Klavye (GLO-GMMK2-96-FOX-ISO-W-TR) Glorious GMMK2 Klavyenin tamamı maksimum sertlik için dayanıklı ve kalın metal alaşımdan yapılmıştır. www.gaming.gen.tr Forumda gecikmesi fazla ve ses olarak tok olduğunu sanmıyorum. Ama isteğinize göre renk ve tuş takımı uyumlu.
Zargles Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #12 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Senin dediğin sırf Türkçe olayı değil, ANSI-ISO olayı aynı zamanda. Kısa shift, tam Enter ve Z'nin solunda "<" olsun istiyorsun değil mi? İstemediğin şekil de uzun shift, yarım Enter. Genişletmek için tıkla... Evet öyle homie dedi: Glorious GMMK2 RGB Kablolu Fox Linear Switch Mekanik Beyaz Gaming Klavye (GLO-GMMK2-96-FOX-ISO-W-TR) Glorious GMMK2 Klavyenin tamamı maksimum sertlik için dayanıklı ve kalın metal alaşımdan yapılmıştır. www.gaming.gen.tr Forumda gecikmesi fazla ve ses olarak tok olduğunu sanmıyorum. Ama isteğinize göre renk ve tuş takımı uyumlu. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş buna bakılır
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Senin dediğin sırf Türkçe olayı değil, ANSI-ISO olayı aynı zamanda. Kısa shift, tam Enter ve Z'nin solunda "<" olsun istiyorsun değil mi? İstemediğin şekil de uzun shift, yarım Enter. Genişletmek için tıkla... Evet öyle homie dedi: Glorious GMMK2 RGB Kablolu Fox Linear Switch Mekanik Beyaz Gaming Klavye (GLO-GMMK2-96-FOX-ISO-W-TR) Glorious GMMK2 Klavyenin tamamı maksimum sertlik için dayanıklı ve kalın metal alaşımdan yapılmıştır. www.gaming.gen.tr Forumda gecikmesi fazla ve ses olarak tok olduğunu sanmıyorum. Ama isteğinize göre renk ve tuş takımı uyumlu. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş buna bakılır