MuhammedTyson00 Femtopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #1 Normalde 2000 TL bakıyordum çok fazla içime yatmadı. Ben de bütçemi 3000'e çıkardım. Yazılımı 10 numara olan kablolu kablosuz fark etmez. F1 tuşları falan olan klavye lazım. NumLock olmasına gerek yok, sanırım %75 diyorlar ne önerirsiniz?
Normalde 2000 TL bakıyordum çok fazla içime yatmadı. Ben de bütçemi 3000'e çıkardım. Yazılımı 10 numara olan kablolu kablosuz fark etmez. F1 tuşları falan olan klavye lazım. NumLock olmasına gerek yok, sanırım %75 diyorlar ne önerirsiniz?
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 25 Ağustos 2025 #11 MuhammedTyson00 dedi: Önerileriniz için teşekkür ederim çoğunlukla g75 pro denmiş yazılım konusunda sıkıntı çıkarmaz değilmi? Genişletmek için tıkla... Mchose yazılımı çok çok iyidir hocam sıkıntı çıkarmaz. Artı 0 Eksi
MuhammedTyson00 dedi: Önerileriniz için teşekkür ederim çoğunlukla g75 pro denmiş yazılım konusunda sıkıntı çıkarmaz değilmi? Genişletmek için tıkla... Mchose yazılımı çok çok iyidir hocam sıkıntı çıkarmaz.
KS KS MuhammedTyson00 Femtopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #12 Mai_Sakurajima dedi: Mchose yazılımı çok çok iyidir hocam sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam sanırım alcağım klavye belli oldu Artı 0 Eksi
Mai_Sakurajima dedi: Mchose yazılımı çok çok iyidir hocam sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam sanırım alcağım klavye belli oldu
Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 878 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #13 MuhammedTyson00 dedi: Önerileriniz için teşekkür ederim çoğunlukla g75 pro denmiş yazılım konusunda sıkıntı çıkarmaz değilmi? memnunmusun diye sormama gerek yok galiba bu kadar çok önerildiğine göre. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam. Artı 0 Eksi
MuhammedTyson00 dedi: Önerileriniz için teşekkür ederim çoğunlukla g75 pro denmiş yazılım konusunda sıkıntı çıkarmaz değilmi? memnunmusun diye sormama gerek yok galiba bu kadar çok önerildiğine göre. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam.
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 746 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #14 MuhammedTyson00 dedi: Önerileriniz için teşekkür ederim çoğunlukla G75 Pro denmiş yazılım konusunda sıkıntı çıkarmaz değil mi? Memnun musun diye sormama gerek yok galiba bu kadar çok önerildiğine göre. Genişletmek için tıkla... Kutulu duruyor daha açmadım bile ama memnun kalacağım bence Artı 0 Eksi
MuhammedTyson00 dedi: Önerileriniz için teşekkür ederim çoğunlukla G75 Pro denmiş yazılım konusunda sıkıntı çıkarmaz değil mi? Memnun musun diye sormama gerek yok galiba bu kadar çok önerildiğine göre. Genişletmek için tıkla... Kutulu duruyor daha açmadım bile ama memnun kalacağım bence