Her işi yapıyorum. Masada sabit duruyor, ömrü uzun sıkıntı çıkarmayan sesi güzel %75 veya TKL gibi olan (68 de olur ama 60 asla)klavye arıyorum. Önceden jet75 vardı RGB sorunu çıkardıgı için iade ettim. Bu bütçede biraz aradım ama içime sinen pek olmadı bulamazsam jet75'i tekrar alma gibi bir fikir var aklımda.
Machenike K500-M81 Gaming Klavye, Magnetic Grey switch yapısı sayesinde sessiz ve dengeli tuş hissi sunar. RGB ışıklandırması, siyah tasarımı ve İngilizce Q dizilimiyle hem profesyonel hem de casual oyuncular için ideal. Gank.com.tr’de!
En ucuz HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.929,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.929,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
60'lığını kendim kullanıyorum herhangi bir sorun çıkartmadı, sesi de hoşuma gidiyor.