3000TL krampon önerisi

mustafargo

Picopat
Makaleler
1
İyi akşamlar.
En fazla 3000TL bütçem var, bir altyapı takımında futbol oynuyorum. Hangi kramponu tercih etmeliyim?

İyi akşamlar.
En fazla 3000TL bütçem var, bir altyapı takımında futbol oynuyorum. Hangi kramponu tercih etmeliyim?
Hocam şuan FLO'da 1500'e 750 / 3000'e 1500TL indirim var. Ben ordan aldım siz de yararlanabilirsiniz.

Hocam arkadaşla kendi aramızda halı saha yapıyoruz orada oynamak için ucuz yollu bir şey aldım ben. Sizin bütçenizin bayağı altında, memnun musun diye sorarsanız vallahi gayet memnunum.

Güle güle kullanın hocam. Söylediğiniz fırsat sadece birkaç ürün için geçerli. Nike düşünüyordum, hiçbir Nike üründe bu fırsat yok gibi duruyor. Ben Nike Vapor 15 Academy düşünüyorum, sizce mantıklı bir tercih mi?

Sağ olun hocam ancak direkt sepette olması lazım indirimin yani FLOdan aldığınız her ürün için geçerli diye biliyorum, krampondan öyle aman aman anlamam ama söylediğiniz krampon gayet güzel duruyor hocam. Tabii konuda daha bilgili kişiler yorum yaparsa daha iyi olur.

Maalesef öyle değil, sadece belirli ürünler için geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…