yok aga 3k üstü çıkamam
O zaman bu Razer da iyi bir secim olur.yok aga 3k üstü çıkamam
m.n11.com
g335e göre ne artısı varO zaman bu Razer da iyi bir secim olur.
Razer BlackShark V2 X RZ04-03240700-R3M1 Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Razer BlackShark V2 X RZ04-03240700-R3M1 Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Logitech iyi bir kulaklik ureticisi degil. Tavsiye etmem. Razer'in artisi fiyatindaki en iyi ses kalitesini sunmasi.g335e göre ne artısı var
Logitech iyi bir kulaklık ureticisi degil. Tavsiye etmem. Razer'in artisi fiyatindaki en iyi ses kalitesini sunmasi.
Yok Blackshark disinda onerim.Hocam şimdi fark ettim, BlackShark jack girişli ben USB istiyorum jack kullanmadım daha önce nasıl bir performansı var bilmiyorum o yüzden. USB girişli 2000-2500 var mı bildiğin iyi olan
Hocam şimdi fark ettim, BlackShark jack girişli ben USB istiyorum jack kullanmadım daha önce nasıl bir performansı var bilmiyorum o yüzden. USB girişli 2000-2500 var mı bildiğin iyi olan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.