3000TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Growl

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
2013 yılında pek bilgi sahibi olmadan toplattığım 1300TL'lik sadece kasa içi bilgisayara Zotac 420 DDR3 1Gb 128bit Ekran Kartı, i3 3.30ghz 4 CPU İşlemci, Kingston 4GB bellek, Gigabyte H61m DDR3 toplandı.
Fakat bu sistem benim oynadığım müptelası olarak Dragon Age: Origins , Mount&Blade Warband, Arkham serisi dahil oynadığım oyunlarda ağır kasma yapıyor. The Run oynarken bilgisayar kendini parçalıyor.
Footbal Manager 2017'de artık yazılım GPU'su kullanmak zorunda kalıyorum.

Herneyse şu an yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Kasa, Monitör ikilisi de dahil olarak 3500-4000TL arası bir sistem toplamakta yardımcı olabilir misiniz? Tek zorunluluğum uzun süre dayanabilecek bir ekran kartı oda 1060 diye belirledim ve i3 üstü işlemci ama yinede normalin dışına çıkılabilir.
Teşekkürler.

Not : Monitör boyutu fark etmiyor sadece çabuk ölmesin yeter çünkü şuan elimdeki monitörü yaklaşık 3 senedir altı gri bir şekilde çizgilerle kapalı olarak kullanıyorum her ne kadar 2008 de alınmış olsa da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde 3000 TL normalin dışına çıkılabilir yani 4000 TL'ye kadar fiyat aşırtılabilir.

Şu anda benim için pek bir bütçe önemi yok hani 4000 TL'yi 200 TL civarlarında aşmakta sıkıntı olmaz. Benim derdim bu sistem bana uzun yıllar gider mi ? Elimde olan sisteme verdiğim para içime oturdu. Asker olduğum 1 sene boyunca oturmamış olmam bu sistemin bozulması berbat performans vermesi sinirimi bozdu. Sağlam olacaksa sıkıntı oluşturmayacak. Yüksek frekanslı sistem önerisinide alabilirim.
Ayrıca üstteki tavsiye içinde çok teşekkür ediyorum.

O sistemdeki RAM'i Kingston Hyperx Fury 8GB 2666MHz DDR4 RAM ile değiştirin.

Azıcık, 30 TL filan artacak fiyatı.

Eğer düzenli olarak sistemi temizlerseniz uzun süre kullanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…