3000TL monitör önerisi

Hocam ben de 3 monitör arasında kaldım diğer ikisinin linkini bıraktım. CS:GO gibi FPS oyunları oynayacağım o yüzden TN panel istiyorum ama yeni IPS'ler tepkime konusunda TN panele yaklaştı deniyor ama ben tam akıcılık istiyorum. Daha önce Asus'un VG24VQ modelini kullandım VA paneldi ve çok ghosting vardı o yüzden biraz takıntılıyım akıcı olsun istiyorum. Sizin fikriniz nedir bu monitörler hakkında?

Asus VG248QG 24" 165 Hz 0.5ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD TN Oyuncu Monitörü

Şahsen ben TN panel kullanıyorum ve aşırı pişmanım TN panel renkleri aşırı berbat oluyor ben AMD sürücüsünden renk ayarı yapmazsam bildiğiniz renkler siyah-beyaz.H-a bu benim monitörümden kaynaklı da olabilir ama TN panel genel olarak renk konusunda çok kötü rekabetçi oyunlarda renklerde önemli ben Valorant'ta renk ayarı yapmazsam uzak adamları ayırt edemiyorum gözüme batmıyor adam batmayınca da vuruyor beni.

@Slippin Jimmy0 @Yusuf663 @Sslonalkrp @Turkish Delight @mstfaozder

Bütçeyi 4000-4500₺ olarak revize ediyorum. Yine de Gigabyte G24F-2 mi önerirsiniz?
Çünkü G24F-2 sadece outlet mağazasında var ve net üzerinden sipariş verilemiyor, saatleri bana uymadığı için gidip almam pek mümkün görünmüyor. Yeni sunduğum bütçeden tekrardan önerebilirsek çok sevinirim.
(Hafta sonuna kadar stok bitmezse G24F-2'yi almaya gideceğim fakat stok biterse yeniden önereceğiniz modellerden birine yöneleceğim)

1080p çözünürlük için 27 inç fazla değil mi?

Hocam alacaksan G24F-2 de kalmanı tavsiye ederim. 27 inç 2K monitör varsa tabii düzgün birşey onlara bakabilirsin ama gidip 1080p 27 inç alırsan biraz rahatsız edebilir seni. Özellik olarak VA panel önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…