3000TL monitör önerisi

G24F-2 Siparişi verildi yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Daha sonra konudan faydalanmak isteyen arkadaşlar için monitör geldikten sonraki deneyimlerimi aktaracağım.

Monitörüm geldi öncelikle herkese yardımları için bir kez daha teşekkür ediyorum.
Sanki televizyonun karşısında oturuyormuşum gibi oldum 18.5inç monitörden sonra.

Ölü piksel testi yaptım temiz çıktı, renkler muazzam oynadığım oyunlara falan şöyle bir göz atmak için girdim oyun falan oynamadığımı fark ettim üzüldüm açıkçası

Onun haricinde yapmam gereken ayarlar falan var mıdır? İçinden DP çıkmadı HDMI kablosu çıktı onunla kullanıyorum. HDR ayarını açmam gerekir mi ne gibi farklı olur?

İtopya'dan almadım çünkü 4500₺'di. Trendyol'dan 4107₺'ye RaptorBilgisayar adlı satıcıdan aldım, Kredi kartına 6 ay peşin fiyatına taksit yaptım. Sipariş vermeden önce aradım ilgili birisi, ölü piksel çıkarsa iade işlemlerini nasıl yapıyoruz diye bir soru yönelttiğimde ASUS markalarda 1 tane ölü piksel çıkarsa direkt servis kabul ediyor fakat GIGABYTE en az 3 ölü piksel çıkması durumunda servisine alıyor dedi, yine de siparişi verdim. 15:00 gibi sipariş vermeme rağmen 1 saat içinde kargoladı bu sabah direkt geldi. Yurtiçi Kargo ile gönderiliyor bilginize.

Dosya Ekleri

• IMG-0699.jpg
    213,3 KB · Görüntüleme: 31
Hayırlı olsun hocam. DP çıkmamasına şaşırdım, en yakın zamanda almanı tavsiye ederim. Valla 24 inç o kadar büyük geldiyse helal olsun. Bana 27 inç küçük gözüküyor şu an.

Teşekkür ederim Gigabyte içime sindi, monitörü aldıktan sonra deneyimlerimi buraya aktaracağım.
Biraz geç oldu ancak yine de paylaşmak istedim: (G24F-2)

Monitörü beş arkadaş aldık ve dördümüzde 6 ve 9. aylarda yan çizgiler oluşmaya başladı, kimisinde (tahmini) ekranın %50'sinden fazlasını kapsarken kimisinde %10 ile kaldı. Herkes 2. monitör olarak kullanmaya başladı

Gerçi artık eskidi, bu monitörü alan olmayacaktır yine de biri düşünür falan uzak dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…