BoraksBoraks
Hectopat
- Makaleler
- 1
Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
maalesef bütçeyi arttıramıyorum.Bütçe artar mı?
![]()
LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe artar mı?
![]()
LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Acer'ın ekranı 250 nit olmasaydı iyiydi, eğer ışık alan bir yerde kullanacaksanız sıkıntı çıkarabilir ama onun dışında iyi duruyor. Umarım ayakları monitörü tutabilir, bana pek sağlam gelmedi.Attığım monitörler nasıldır?
Peki 75hz az değil mi?Acer'ın ekranı 250 nit olmasaydı iyiydi, eğer ışık alan bir yerde kullanacaksanız sıkıntı çıkarabilir ama onun dışında iyi duruyor. Umarım ayakları monitörü tutabilir, bana pek sağlam gelmedi.
Nasıl yani, erkan hız aşırtma ile 165 Hz değil mi?Peki 75 Hz az değil mi?
hız aşırtma zararlı birşey değil miydi?Nasıl yani, erkan hız aşırtma ile 165 Hz değil mi?
Abartılmadığı sürece sıkıntı yok. Fabrikasyon Hz değerini biliyor musunuz?hız aşırtma zararlı birşey değil miydi?
alacağım monitör 75 olacak galiba. linkini atmıştım.Abartılmadığı sürece sıkıntı yok. Fabrikasyon Hz değerini biliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.