3000TL notebook tavsiyesi

mab61

Hectopat
Arkadaşlar başlıktan da anlayabileceğiniz üzere tavsiyeye ihtiyacım var. Haftasonu bir iş kazasıyla notebookumu bozdum ve yapılması şu an için mümkün değil. Çok fazla ofis işim var ve 4 günlük sokağa çıkma yasağından hemen önce yani yarın bir laptop almam gerekiyor. Genel olarak ofis işlerimi rahatlıkla yapabilmem gerekiyor ve bilgisayarın içinde hazır işletim sistemi olması gerekiyor, ayrıca Ankara konumunda yarın gidip elden satın alabileceğim bir yerde olması lazım. Bütçem en fazla 3000 TL. Şu an piyasa allak bullak olduğundan ve bu konuda pek bilgi sahibi olmadığımdan herhangi bir seçim yapamadım acil yardımlarınıza ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhalde bu bütceye en uygun laptop bu olabilir.

Eğer oyun oynuyacaksan Thunderbolt 3 destekli bu laptopu alıp eGPU takabilirsin

Arkadaşlar başlıktan da anlayabileceğiniz üzere tavsiyeye ihtiyacım var. Haftasonu bir iş kazasıyla notebookumu bozdum ve yapılması şu an için mümkün değil. Çok fazla ofis işim var ve 4 günlük sokağa çıkma yasağından hemen önce yani yarın bir laptop almam gerekiyor. Genel olarak ofis işlerimi rahatlıkla yapabilmem gerekiyor ve bilgisayarın içinde hazır işletim sistemi olması gerekiyor, ayrıca Ankara konumunda yarın gidip elden satın alabileceğim bir yerde olması lazım. Bütçem en fazla 3000 TL. Şu an piyasa allak bullak olduğundan ve bu konuda pek bilgi sahibi olmadığımdan herhangi bir seçim yapamadım acil yardımlarınıza ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkürler.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ssd-plus1tbhdd-plus2gbintelhd-814048863/detay kardeşim bence 2.ele yönel meselaa bu tam sana göre 2.el ama olsun sıfır zaten seni idare etmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı