3000TL palm claw mouse önerisi

LyNoxTR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i7 12700F | MSI PRO H610M-E DDR4 Intel H610 Soket 1700 3200MHz M.2 Anakart| MSI GeForce RTX 4060 Ti 8GB | Kioxia Exceria Plus G3 1TB 5000MB-3900MB NVMe M2 SSD | Seagate Expansion 1TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk | Hp 16GB 3600MHZ Ddr4 CL18 V6 Soğutuculu Gaming Ram
Meslek
Öğrenci
3000TL bütçem var. Mouse almak istiyorum. Mouse tutuş biçimim şu an palm grip ancak claw gripe alışmaya çalışıyorum. Elim ortalama erkek eli büyüklüğünde. Wraith mad r major düşündüm ama Wraith hakkında kötü yorum yapanlar var. Sizce mad r major direkt alınır mı? Yoksa farklı mouselara mı yönelmeliyim? Beyaz renk olacak bu arada.

3000TL bütçem var. Mouse almak istiyorum. Mouse tutuş biçimim şu an palm grip ancak claw gripe alışmaya çalışıyorum. Elim ortalama erkek eli büyüklüğünde. Wraith mad r major düşündüm ama Wraith hakkında kötü yorum yapanlar var. Sizce mad r major direkt alınır mı? Yoksa farklı mouselara mı yönelmeliyim? Beyaz renk olacak bu arada.
arkadaşların önerdiği v6 sana uygun bir mause hocam
Scyrox V6 8K Hz Kablosuz Oyuncu Mouse – Ultra Hafif Tasarım, FPS İçin Maksimum Kontrol siteler arası fiyat farkı çok fark yok ama iyi mause değerlendirebilirsin istediğin siteden memnun edecektir.

ScyRox V6 aldım arkadaşlar. Elime geçeli tam 1 hafta oldu. İnanılmaz memnunum. Hepinize teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı