3000TL sistem önerisi

Zeяef

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar SSD, monitör, kasa, ekran kartı olmadan sistem önerisi yapabilir misiniz? Ekran kartı almayı şimdilik düşünmediğim için benim için önemli olan entegre GPU'su olan işlemciler şu an ön planda. Ekran kartını ilerleyen bir zamanda RTX serisi takmayı düşünüyorum. İleriye dönük olarak zamanla darboğaz yapmayacak ve entegre grafik kartı olan bir işlemci ile sistem önerisi yapar mısınız? Aklımda 3400G var ama işlemci olarak performansı biraz yetersiz gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam RAM'i 8'e düşürüp işlemciyi de F model yapıp entegre gpusuz birazda elden ekleyerek anakartı Z490 modele çekmek ne kadar mantıklı RAM MHz olayı için?

Intel sistemlerde aslında MHz çok önemli değil. Z490 yaparsanız 11.nesil işlemci alalbilirsiniz.

Bazı oyun testlerinde 20 FPS fark olduğunu falan gördüm de o yüzden aklıma takıldı. Sistemi oyun harici daha çok yazılım ağırlıklı kullanacağım, elde görüntü veren bir ekran kartım olduğu için benim için yeterli o yüzden şu an diğer parçalara öncelik veriyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı