Arkadaşlar SSD, monitör, kasa, ekran kartı olmadan sistem önerisi yapabilir misiniz? Ekran kartı almayı şimdilik düşünmediğim için benim için önemli olan entegre GPU'su olan işlemciler şu an ön planda. Ekran kartını ilerleyen bir zamanda RTX serisi takmayı düşünüyorum. İleriye dönük olarak zamanla darboğaz yapmayacak ve entegre grafik kartı olan bir işlemci ile sistem önerisi yapar mısınız? Aklımda 3400G var ama işlemci olarak performansı biraz yetersiz gibi geldi.
En ucuz Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Apacer 16 GB 3200 Mhz DDR4 CL16 AH4U16G32C08Y7GAA-1 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Apacer 16 GB 3200 Mhz DDR4 CL16 AH4U16G32C08Y7GAA-1 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam RAM'i 8'e düşürüp işlemciyi de F model yapıp entegre gpusuz birazda elden ekleyerek anakartı Z490 modele çekmek ne kadar mantıklı RAM MHz olayı için?
Hocam RAM'i 8'e düşürüp işlemciyi de F model yapıp entegre gpusuz birazda elden ekleyerek anakartı Z490 modele çekmek ne kadar mantıklı RAM MHz olayı için?
Bazı oyun testlerinde 20 FPS fark olduğunu falan gördüm de o yüzden aklıma takıldı. Sistemi oyun harici daha çok yazılım ağırlıklı kullanacağım, elde görüntü veren bir ekran kartım olduğu için benim için yeterli o yüzden şu an diğer parçalara öncelik veriyorum.