Hocam dediğim gibi arkadaşın kısıtlı bütçesi olduğu için ya bu bilgisayarı alıcak 2 ay sonra çöpe gidecek , yada güzel bi apu sistem toplayacak fakat iki sistemdede çok fps alamaz.
Hocam dediğim gibi arkadaşın kısıtlı bütçesi olduğu için ya bu bilgisayarı alacak 2 ay sonra çöpe gidecek, ya da güzel bir APU sistem toplayacak fakat iki sistemdede çok FPS alamaz.
Hocam ama yine de ne olursa olsun Turbox önerilmez. PSU aşırı kalitesiz işlemci eski. Bunu alacağına arkadaş kağıta monitör klavye çizsin öyle daha verim alır.
Hocam dediğim gibi arkadaşın kısıtlı bütçesi olduğu için ya bu bilgisayarı alacak 2 ay sonra çöpe gidecek, ya da güzel bir APU sistem toplayacak fakat iki sistemdede çok FPS alamaz.
Hocam arkadaşa apu sistem yada bunu önerdim csgo, valorant oynayacağım diyor , ya turbox alacak 2 ay sonra çöpe gidecek yada apu sistem alacak 2 sinden birini önerdim
Anlıyorum hocam problem etmeyin,GameGaraj'da çok güzel Apular vardı.Stokları bitmiş.Link atayım takip edin,birde eğer link attığımı alcaksanız ramı 2x8 yapın.