3000TL Sistem Toplama

Feritcan

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler, konuya gelecek olursak 4000 TL'ye yakın bütçem var şimdi soracaksınız madem 4000 TL bütçem var neden 3000 TL değerinde kasa topluyorsun diye geriye kalan 1000 TL ile güncel oyunların orjinallerini almayı düşünüyorum. GTA5, FIFA 16 çıktığında FIFA 17 gibi oyunları satın alıp rahatça oynamak istiyorum, birde mönitör alacağım tabi sistemin ıntel bir sistem olmasını tercih ederim birde sistemi vatan, hepsi burada gibi bilindik sitelerden toplarsanız çok daha iyi olacaktır, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Alıntısı 5.PNG

Güç kaynağı hariç aynı sistemi 1 ay önce topladım ufak tefek şanssızlıkları saymassak memnunum.

Monitör yanlış olmuş 454 TL' ye bu olacak.
ASUS 21.5" VS229HA Full HD HDMI VA Monitör

Yaklaşık 1 hafta önce R9 380 ve i56500 işlemci olan sistem aldım. GTA 5, Witcher 3, Shadow of Mordor, Overwatch yükleyebildim aldığımdan beri. GTA 5'de açıkcası gayet akıcı bir şekilde grafikler yüksek seviyede oynuyorum. Witcher 3'de öyle. Shadow of Mordor'da ise Ultra grafikler varken No Limit FPS modunda 70-80 arası gidip geliyor. Overwatch zaten 150-160 arası alıyor. Kasa Zalman Z3 Plus, gayet güzel bir kasa açıkcası kesinlikle öneririm. Anakartı Asus B150M Pro Gaming almıştım çünkü Doom kampanyası vardı. MSI'n anakartıda gayet kalitelidir. GTX 950 abimde var ve aramızda fps farkı bariz bir şekilde oluşuyor. R9 380 öneririm kesinlikle.

Eki Görüntüle 173223

Güç kaynağı hariç aynı sistemi 1 ay önce topladım ufak tefek şanssızlıkları saymassak memnunum.

Monitör yanlış olmuş 454 TL' ye bu olacak.
ASUS 21.5" VS229HA Full HD HDMI VA Monitör
Ben 3000 liraya RX 480 li sistem alırım ya, vallahi zarar şu sistem 3000 tl ye.
Vatandan da tavsiye etmeyin en pahalı site.
N11.com'da HDD 160 tl ve 100/30 tl indirim ile 130 tl ye aldım, bur dan 200 tl ye almışsınız.
Google'ye bari yazın fiyatlarına bakın biraz. Kazık yemeyi ne seviyorsunuz.
950 almışsın 3000 tl ye, afiyet olsun kardeşim.

454 TL' lik monitörle birlikte topladım sistemi.

Masraf demek yerine bilgilendirebilirsiniz bizi daha faydalı olur.

Sıkıntı o değil, biraz araştırıp indirim ile 3000 tl ye alırım ben 950 yerine RX 480 li sistemi.
950 kaldı mı ya? bu devirde 3000 tl ye, gerekirse oyunları steam kış indirimde 500 tl ye alır.

Masraf demek yerine bilgilendirebilirsiniz bizi daha faydalı olur.
Aldık dan sonra neresi faydalı olacak?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı