3000TL telefon tavsiyesi

Bütçe
3000

ISectumSempraI

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 3 2200G
XFX Amd Radeon 6500XT
16GB 3200Mhz Ram
Gigabyte B450m S2H Anakart
240Gb SSD
500GB HD
Zalman kasa ve 500W PSU
Meslek
Yazılımcı
Cep telefonumu kırdım 3000TL gibi ufak bir bütçem var zaten üst düzey devasa bir şey beklemiyorum. Sosyal medya, bankacılık falan gibi temel bir kullanımım var bu seviyelerde bu fiyatlarda en iyi ne alabilirim? 2.el istemiyorum. Infinix'ler var, POCO, resmi, Realme falan tonla garip Çinli firma var hangisi iyi hangisi kötü bilemedim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Cep telefonumu kırdım 3000TL gibi ufak bir bütçem var zaten üst düzey devasa bir şey beklemiyorum. Sosyal medya, bankacılık falan gibi temel bir kullanımım var bu seviyelerde bu fiyatlarda en iyi ne alabilirim? 2.el istemiyorum. Infinix'ler var, POCO, resmi, Realme falan tonla garip Çinli firma var hangisi iyi hangisi kötü bilemedim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam bu fiyatta 2. El telefon almadığınız sürece güzel bir telefon bulamazsınız, bu fiyattaki sıfır telefonlar sizin dediğiniz gibi hep Çin malı dandik telefonlar. 2. Elde:
İphone 7
Samsung galaxy s8 veya s9 alabilirsiniz.

Arkadaşların dediği gibi bu fiyatta düzgün telefon çok zor, belki GM 22 olabilir ama hiç önermem.
Benim önerim arkadaşın dediği gibi S8 veya S9 almanız, Xiaomi tarafında Mi 9T alabilirsiniz.

GM 21 Plus.

İkinci el ya da yenilenmiş telefon araştırmanın tavsiye ederim. Maalesef o bütçede alınacak 1. el bir telefon günlük kullanımda tatmin etmeyecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı