musabdmr Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #11 nowe dedi: FL · ESPORTS MK870 klavye kiti Bluetooth kablosuz 2.4G üç modlu özel klavye uydu ekseni tam anahtar Hot Swap RGB 87 tuÅları - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com LEOBOG Hi75C Hi75C Pro Kablosuz Alüminyum Mekanik Klavye Seti Oyun Bluetooth 2.4G Kablolu ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir RGB Oyun Contası Klavye - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Page Not Found - Aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Hocam bende almak istiyorum ama AliExpress'den aldığımda herhangi bir sıkıntı olur mu kaç güne gelir.
nowe dedi: FL · ESPORTS MK870 klavye kiti Bluetooth kablosuz 2.4G üç modlu özel klavye uydu ekseni tam anahtar Hot Swap RGB 87 tuÅları - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com LEOBOG Hi75C Hi75C Pro Kablosuz Alüminyum Mekanik Klavye Seti Oyun Bluetooth 2.4G Kablolu ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir RGB Oyun Contası Klavye - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Page Not Found - Aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Hocam bende almak istiyorum ama AliExpress'den aldığımda herhangi bir sıkıntı olur mu kaç güne gelir.
V Virtudex Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 896 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #12 nowe dedi: Switch öneriniz de iyi. Tercih meselesi. Oyun odaklı alacaksanız linear Switch olması tercih sebebi. Ben silent Switch kullanıyorum tuş sesi çok olmasın diye. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
nowe dedi: Switch öneriniz de iyi. Tercih meselesi. Oyun odaklı alacaksanız linear Switch olması tercih sebebi. Ben silent Switch kullanıyorum tuş sesi çok olmasın diye. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
N nowe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.977 Çözümler 2 18 Aralık 2023 #13 musabdmr dedi: Hocam bende almak istiyorum ama AliExpress'den aldığımda herhangi bir sıkıntı olur mu kaç güne gelir. Genişletmek için tıkla... bu biraz gönderen firmaya bağlı bir durum 15-20 gün arası gelebiliyor.
musabdmr dedi: Hocam bende almak istiyorum ama AliExpress'den aldığımda herhangi bir sıkıntı olur mu kaç güne gelir. Genişletmek için tıkla... bu biraz gönderen firmaya bağlı bir durum 15-20 gün arası gelebiliyor.