M Musab Karagülle Ziyaretçi 4 Haziran 2014 #21 Ahmet Burak dedi: Peki. Bende pc yi toplamak için sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada tatil nedeniyle indirim yaparlarsa SSD de eklemeyi düşünüyorum sizce yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Acaba siz hangi sistemi alacaksınız?
Ahmet Burak dedi: Peki. Bende pc yi toplamak için sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada tatil nedeniyle indirim yaparlarsa SSD de eklemeyi düşünüyorum sizce yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Acaba siz hangi sistemi alacaksınız?
Ahmet Burak Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 2.093 Makaleler 5 Çözümler 9 Yer Mersin, Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart - Asus Prime B450M K-II İşlemci - Ryzen 5 5600G İşlemci Soğutucusu - Dark Freezer X127 Ram - 2x8 Goodram 3600 MHz DDR4 SSD - 512 GB Goodram M2.0 Kasa - Darkflash Pollux Mesh PSU - Aigo 650W 80+ Bronze Monitör - AOC 24G2SAE/BK Klaveye - HP Pavilion 800 Mouse - Gamepower Ursa Hoparlör - Logitech Z213 Kulaklık - Superlux HD681 Harici Ses Kartı - Behringer UMC202HD Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 4 Haziran 2014 #22 Silinen üye dedi: Bilemiyorum. Acaba siz hangi sistemi alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Benim alacağım sistem bu sisteme çok benziyor ama alacağım sistemin işlemci anakart farklı olacak ve kasada da değişiklik yapmayı planlıyorum.
Silinen üye dedi: Bilemiyorum. Acaba siz hangi sistemi alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Benim alacağım sistem bu sisteme çok benziyor ama alacağım sistemin işlemci anakart farklı olacak ve kasada da değişiklik yapmayı planlıyorum.
M Musab Karagülle Ziyaretçi 4 Haziran 2014 #23 Ahmet Burak dedi: Benim alacağım sistem bu sisteme çok benziyor ama alacağım sistemin işlemci anakart farklı olacak ve kasada da değişiklik yapmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... İsterseniz size de toplayayım bütçeniz ne kadar?
Ahmet Burak dedi: Benim alacağım sistem bu sisteme çok benziyor ama alacağım sistemin işlemci anakart farklı olacak ve kasada da değişiklik yapmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... İsterseniz size de toplayayım bütçeniz ne kadar?
Ahmet Burak Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 2.093 Makaleler 5 Çözümler 9 Yer Mersin, Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart - Asus Prime B450M K-II İşlemci - Ryzen 5 5600G İşlemci Soğutucusu - Dark Freezer X127 Ram - 2x8 Goodram 3600 MHz DDR4 SSD - 512 GB Goodram M2.0 Kasa - Darkflash Pollux Mesh PSU - Aigo 650W 80+ Bronze Monitör - AOC 24G2SAE/BK Klaveye - HP Pavilion 800 Mouse - Gamepower Ursa Hoparlör - Logitech Z213 Kulaklık - Superlux HD681 Harici Ses Kartı - Behringer UMC202HD Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 4 Haziran 2014 #24 Silinen üye dedi: İsterseniz size de toplayayım bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 3.300-3.500 civarı ama ben sonra alacağım sonra toplarız.
Silinen üye dedi: İsterseniz size de toplayayım bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 3.300-3.500 civarı ama ben sonra alacağım sonra toplarız.
Hakan Gündoğan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 808 Makaleler 2 4 Haziran 2014 #25 @Silinen üye diğer parçalardan kısıp ekran kartına yüklen. Bu bütçeye GTX 780, 290 sığdırılır.
M Musab Karagülle Ziyaretçi 4 Haziran 2014 #26 Silinen üye dedi: @Silinen üye diğer parçalardan kısıp ekran kartına yüklen. Bu bütçeye GTX 780, 290 sığdırılır. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye de böyle yapıyor evet i3 415o de koyup gtx 780 koyardım ama z97 ve i5 4670k için değer zaten oyunlarda gtx770 yetiyor.
Silinen üye dedi: @Silinen üye diğer parçalardan kısıp ekran kartına yüklen. Bu bütçeye GTX 780, 290 sığdırılır. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye de böyle yapıyor evet i3 415o de koyup gtx 780 koyardım ama z97 ve i5 4670k için değer zaten oyunlarda gtx770 yetiyor.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.364 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2014 #27 Milleti gereksiz yere toplamadığınız bir sistem için uğraştırıyorsunuz. Konu kapatılmıştır. Konu sahibine 1 haftalık ceza verilmiştir. Umarım akıllanır.
Milleti gereksiz yere toplamadığınız bir sistem için uğraştırıyorsunuz. Konu kapatılmıştır. Konu sahibine 1 haftalık ceza verilmiştir. Umarım akıllanır.