Merhaba kablosuz mouse bakıyorum, bütçem 3000 TL sadece biraz üstüne çıkabilirim, önerilerinizi bekliyorum.
Ambalajı açılmamış ürünü iade aldıklarını belirtmişler, beğenmediğiniz takdirde iade edemezsiniz. Ayrıca çoğu ürünleri kronik sıkıntılı. Sorun yaşanması halinde 20 gün garanti süreci var, Ürün Çin'den geldiği için baya yorucu bir süreç. Wraith mouseleri hakkında çok fazla şikayet var, daha popüler mouselere bakmanızı öneririm.Bütçe çıkarsa;RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bütçe çıkarsa;RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
1- Bunlar Wraith’in mouse’ları değil, Wraith markalardan alıp satışını yapıyor. Hiçbir ürün de Wraith adı altında satılmıyor, ürünlerin kendi markaları var.Ambalajı açılmamış ürünü iade aldıklarını belirtmişler, beğenmediğiniz takdirde iade edemezsiniz. Ayrıca çoğu ürünleri kronik sıkıntılı. Sorun yaşanması halinde 20 gün garanti süreci var, Ürün Çin'den geldiği için baya yorucu bir süreç. Wraith mouseleri hakkında çok fazla şikayet var, daha popüler mouselere bakmanızı öneririm.
Kesinlikle güvenilir değil dostum. Sitelerinde sadece 5 yıldızlı yorumlara izin veriyorlar, ayrıca irtibat kurabileceğin bir telefon numaraları yok, ambalajı açtığın halde ürün sıkıntılıysa çok uzun bir süreç seni bekliyor demektir. Eskiden WhattsAp hatları vardı, çok şikayetten dolayı kapatmışlar. Site içerisinden canlı destek bölümüne mesaj attığın zaman direkt maile yönlendiriyorlar. Yani bir anlamı kalmamış hahaha.Hocam bunun tutuş şekli nedir ben palm gibi tutuyorum.
Marka güvenli mi?
Ben kendim Wraith’ten ürün almış biri olarak hiçbir sorun yaşamadım. Konuda söylediğiniz hiçbir şeyin gerçekçiliği yok, ürünlerin çinden geldiğini falan düşünüyorsunuz.Kesinlikle güvenilir değil dostum. Sitelerinde sadece 5 yıldızlı yorumlara izin veriyorlar, ayrıca irtibat kurabileceğin bir telefon numaraları yok, ambalajı açtığın halde ürün sıkıntılıysa çok uzun bir süreç seni bekliyor demektir. Eskiden WhattsAp hatları vardı, çok şikayetten dolayı kapatmışlar. Site içerisinden canlı destek bölümüne mesaj attığın zaman direkt maile yönlendiriyorlar. Yani bir anlamı kalmamış hahaha.
Wraith Esports Mouse Şikayetleri - Şikayetvar
Wraith Esports Mouse şikayetleri için tıklayın! Wraith Esports yorumları ve Wraith Esports Mouse şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Wraith Esports Garanti Şikayetleri - Şikayetvar
Wraith Esports Garanti şikayetleri için tıklayın! Wraith Esports yorumları ve Wraith Esports Garanti şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Neden Wraith e-Sports'tan uzak durmalısınız ?
Sebebi ise basit. İğrenç bir garanti servisleri var. Kesinlikle sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. 18 Ekim 2024 tarihinde, bu firmadan ATK X1 Ultra adlı mouse satın aldım. Mouse elime yaklaşık 3 gün içerisinde geçti. Artık bana bozuk ürün mü geldi, yoksa üretim hatası mı bilinmez, mousede...www.technopat.net
"Genellikle" Değişim önermiyor dostum üretici firma, onarım önerdikleri için üretici firmadan malzeme geliyor. Ben Wraith ürünü demedim zaten1- Bunlar Wraith’in mouse’ları değil, Wraith markalardan alıp satışını yapıyor. Hiçbir ürün de Wraith adı altında satılmıyor, ürünlerin kendi markaları var.
2- Wraith ürünleri kronik sorunlu derken bunu nereye nazaran söylüyorsunuz? Şu an piyasadaki bilindik markalar (Steelseries, Logitech ve Steelseries) ile kronik sorun yaşama ihtimali Wraith’te satılan ve bu konuda önerilen Mouse’lara göre daha yüksek.
3- Aldığınız üründe beğenmezseniz iade etme gibi bir lüksünüz yok ancak üründe herhangi bir sorun yaşarsanız değişimini yapıyorlar.
4- Ürün çinden elinize gelmiyor? Wraith depolarında zaten stoklanan bir ürün Türkiye’de…
Bu bilgeleri cidden nereden aldınız? Ayrıca 20 günlük garanti süreci diye bir yok yok, 2 sene garanti. Koskocaman yazmışlar oraya?