marpce Picopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:51 #11 Michael_Kaiser dedi: Neon V2 kendim kullanıyorum incelemem var bakabilirsiniz tercih biraz daha size kalmış. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan selam bütçemi 4kya çıkardımda meyer gamingge Artisan mousepadler varmış onlara ne diyorsunuz?
Michael_Kaiser dedi: Neon V2 kendim kullanıyorum incelemem var bakabilirsiniz tercih biraz daha size kalmış. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan selam bütçemi 4kya çıkardımda meyer gamingge Artisan mousepadler varmış onlara ne diyorsunuz?
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.234 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Bugün 15:55 #12 marpce dedi: Hocam tekrardan selam bütçemi 4kya çıkardımda meyer gamingge Artisan mousepadler varmış onlara ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mouse padin babası bana kalırsa tabii bütçeniz varsa kaçırmayın. Artisan FX HIEN Mousepad Artisan FX HIEN Mousepad özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet! meyergaming.com En kontrollüsü buydu unutmadıysam.
marpce dedi: Hocam tekrardan selam bütçemi 4kya çıkardımda meyer gamingge Artisan mousepadler varmış onlara ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mouse padin babası bana kalırsa tabii bütçeniz varsa kaçırmayın. Artisan FX HIEN Mousepad Artisan FX HIEN Mousepad özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet! meyergaming.com En kontrollüsü buydu unutmadıysam.
marpce Picopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:56 #13 Michael_Kaiser dedi: Mouse padin babası bana kalırsa tabii bütçeniz varsa kaçırmayın. Artisan FX HIEN Mousepad Artisan FX HIEN Mousepad özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet! meyergaming.com En kontrollüsü buydu unutmadıysam. Genişletmek için tıkla... Hocam xsoft soft mid diyorda onların hangisi hybrid?
Michael_Kaiser dedi: Mouse padin babası bana kalırsa tabii bütçeniz varsa kaçırmayın. Artisan FX HIEN Mousepad Artisan FX HIEN Mousepad özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet! meyergaming.com En kontrollüsü buydu unutmadıysam. Genişletmek için tıkla... Hocam xsoft soft mid diyorda onların hangisi hybrid?
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.234 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Bugün 15:56 #14 marpce dedi: Hocam xsoft soft mid diyorda onların hangisi hybrid? Genişletmek için tıkla... Onlar yükseklik seviyesi hocam yüzeye etkisi yok istediğinizi alın.
marpce dedi: Hocam xsoft soft mid diyorda onların hangisi hybrid? Genişletmek için tıkla... Onlar yükseklik seviyesi hocam yüzeye etkisi yok istediğinizi alın.
marpce Picopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:58 #15 Michael_Kaiser dedi: Onlar yükseklik seviyesi hocam yüzeye etkisi yok istediğinizi alın. Genişletmek için tıkla... FPS için hangisini tercih etmeliyim sizce bir de diğer 2 model ile bu modelin arasındaki farklar nedir?
Michael_Kaiser dedi: Onlar yükseklik seviyesi hocam yüzeye etkisi yok istediğinizi alın. Genişletmek için tıkla... FPS için hangisini tercih etmeliyim sizce bir de diğer 2 model ile bu modelin arasındaki farklar nedir?
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.234 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Bugün 15:59 #16 marpce dedi: FPS için hangisini tercih etmeliyim sizce bir de diğer 2 model ile bu modelin arasındaki farklar nedir? Genişletmek için tıkla... Eğer hem hız hem de kontrol istersen attığımı alın. Diğer ürünlerden biri hızlı biride dengeli yüzey ama hızı yüksek biraz daha.
marpce dedi: FPS için hangisini tercih etmeliyim sizce bir de diğer 2 model ile bu modelin arasındaki farklar nedir? Genişletmek için tıkla... Eğer hem hız hem de kontrol istersen attığımı alın. Diğer ürünlerden biri hızlı biride dengeli yüzey ama hızı yüksek biraz daha.
marpce Picopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:01 #17 Michael_Kaiser dedi: Eğer hem hız hem de kontrol istersen attığımı alın. Diğer ürünlerden biri hızlı biride dengeli yüzey ama hızı yüksek biraz daha. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım FX Zero poron önerdide o ne oluyor söylediklerinizden.
Michael_Kaiser dedi: Eğer hem hız hem de kontrol istersen attığımı alın. Diğer ürünlerden biri hızlı biride dengeli yüzey ama hızı yüksek biraz daha. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım FX Zero poron önerdide o ne oluyor söylediklerinizden.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.234 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Bugün 16:02 #18 marpce dedi: Bir arkadaşım FX Zero poron önerdide o ne oluyor söylediklerinizden. Genişletmek için tıkla... O dengeli yüzey onu da tercih edebilirsiniz ama attığıma göre biraz daha kontrolü az.
marpce dedi: Bir arkadaşım FX Zero poron önerdide o ne oluyor söylediklerinizden. Genişletmek için tıkla... O dengeli yüzey onu da tercih edebilirsiniz ama attığıma göre biraz daha kontrolü az.
marpce Picopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:03 #19 Michael_Kaiser dedi: O dengeli yüzey onu da tercih edebilirsiniz ama attığıma göre biraz daha kontrolü az. Genişletmek için tıkla... Tamam peki FPS için xsoft, soft, mid hangisini seçmeliyim.
Michael_Kaiser dedi: O dengeli yüzey onu da tercih edebilirsiniz ama attığıma göre biraz daha kontrolü az. Genişletmek için tıkla... Tamam peki FPS için xsoft, soft, mid hangisini seçmeliyim.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.234 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Bugün 16:05 #20 marpce dedi: Tamam peki FPS için xsoft, soft, mid hangisini seçmeliyim. Genişletmek için tıkla... Tekrardan söylüyorum istediğinizi alın onlar yükseklik belirtiyor eğer yüksek ve yumuşak isterseniz XSOFT, orta isterseniz SOFT, normal olsun derseniz MİD.
marpce dedi: Tamam peki FPS için xsoft, soft, mid hangisini seçmeliyim. Genişletmek için tıkla... Tekrardan söylüyorum istediğinizi alın onlar yükseklik belirtiyor eğer yüksek ve yumuşak isterseniz XSOFT, orta isterseniz SOFT, normal olsun derseniz MİD.