meyeristhier
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar dediğim gibi 3K civarına kadar fare istiyorum. Elim 20 cm, fare tutuşum claw. Büyük ele uygun bir fare istiyorum. Şu an elimde Darmoshark M3S var ve zamanında bu uyguna geldiği için almıştım, S'nin daha küçük olduğunu bilerek aldım, deneme amaçlıydı. 1 seneye yakındır kullanıyorum ama rekabetçi oyunlarda elime uygun olduğunu hissetmiyorum, dolayısıyla verimli kullanamıyorum, aldığımdan beri elime tam oturduğunu hissedemedim. Eski Rampage farem bile bunu hissettirebiliyordu, her refleksimi daha iyi yakalıyordu sanki o fare. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Şu an Darmoshark M3 Pro Max falan gördüm galiba en büyüğü o. Yani farede değiştirebilsem değiştireceğim tek şey boyutu galiba. Onu da alabilirim sıkıntı olmaz. Scyrox fareler de gördüm önerilerde ama büyük ele olmaz deniliyordu.
Şu an Darmoshark M3 Pro Max falan gördüm galiba en büyüğü o. Yani farede değiştirebilsem değiştireceğim tek şey boyutu galiba. Onu da alabilirim sıkıntı olmaz. Scyrox fareler de gördüm önerilerde ama büyük ele olmaz deniliyordu.
Son düzenleyen: Moderatör: