Peter B. Parker
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Acer Nitro 5 AN515-58-52KA
Bu rehberde 3.000 TL'ye kadar her bütçeye uygun klavye/klavyeler önereceğim. Kısa bir rehber olacak, az ve öz ürünler önereceğim. Bu rehberin farkı yararlanılabilecek indirim kodlarını da belirttim. Böylece alabileceğiniz en uygun fiyata almanız için yardımcı olacağım. fiyatlar 26 Ocak tarihinde güncel olup sonrası tarihlerde fiyatların güncellenmesi muhtemeldir.
850 ve altı;
Bütçeniz 1 lira dahi yukarı çıkmıyorsa önerdiğim klavye budur;
gank.com.tr
"Gankseninle" koduyla 399 liraya düşüyor kargo ile 448,90 lira.
Membran bir klavye. Yaklaşık 3 aydır kendim kullanıyorum. Gayet iyi.
850-1000;
Beyaz mekanik.
Küçük boy, hot swap, red switch. Hepsiburada'da yeni hesap açıp mobil uygulamadan "selam150" kodunu girerseniz 883,06 liraya alabilirsiniz.
Kablosuz, Bluetooth.
Siyah ve beyazdan sıkılanlar için, kablosuz ve membran. Türkçe ve dongle var. Ayrıca tablet gibi cihazlarda Bluetooth sayesinde kullanabilirsiniz.
Hepsiburada'da yeni hesap açıp mobil uygulamadan "selam150" kodunu girerseniz 939 liraya alabilirsiniz.
1500-2000;
Kablosuz TKL;
ürünü Amazon'dan almıyoruz. yine Hepsiburada'dan yeni hesap açıp "selam150" koduyla 1544,82 liraya alabilirsiniz.
Siyah renkli, multimedya tuşlu ve TKL;
ajazzturkiye.com
1 ay önce arkadaşıma aldırdım. Gayet iyi. Ürün şu an indirimde.
TKL istemiyorum diyorsanız;
Kablolu bir ürün. Yine multimedya tuşu var. Gayet iyi, tercih edebilirsiniz.
2000-2700;
Manyetik;
www.gaming.gen.tr
Aula F87 Pro buz mavisi;
Ürünü Hepsiburada'da yeni hesap açarak ''selam150'' koduyla 2.069 TL'ye alabilirsiniz.
Yok ben koyu mavi bulunan modeli istiyorum diyorsanız bu sefer N11 abimize uğruyoruz.
www.n11.com
N11'e üye olup telefon numaramızı doğruluyoruz. Sonrasında yeni üyelere verilen 250 lira kupon ile ürünü 2.343 TL'ye alıyoruz.
2700-3000;
Multimedya tuşlu ve ekranlı;
www.n11.com
Yukarıdaki yöntemle 2768 liraya alabilirsiniz.
%60, şık ve sade.
www.gaming.gen.tr
Evet, öneriler bu kadardı. Varsa yanlışım/eksiğim/hatam söyleyebilirsiniz. Sizin öneriniz varsa sizde altta önerebilirsiniz. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
850 ve altı;
Bütçeniz 1 lira dahi yukarı çıkmıyorsa önerdiğim klavye budur;
Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye
Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye
"Gankseninle" koduyla 399 liraya düşüyor kargo ile 448,90 lira.
Membran bir klavye. Yaklaşık 3 aydır kendim kullanıyorum. Gayet iyi.
850-1000;
Beyaz mekanik.
Küçük boy, hot swap, red switch. Hepsiburada'da yeni hesap açıp mobil uygulamadan "selam150" kodunu girerseniz 883,06 liraya alabilirsiniz.
Kablosuz, Bluetooth.
Siyah ve beyazdan sıkılanlar için, kablosuz ve membran. Türkçe ve dongle var. Ayrıca tablet gibi cihazlarda Bluetooth sayesinde kullanabilirsiniz.
Hepsiburada'da yeni hesap açıp mobil uygulamadan "selam150" kodunu girerseniz 939 liraya alabilirsiniz.
1500-2000;
Kablosuz TKL;
ürünü Amazon'dan almıyoruz. yine Hepsiburada'dan yeni hesap açıp "selam150" koduyla 1544,82 liraya alabilirsiniz.
Siyah renkli, multimedya tuşlu ve TKL;
K870T Pro 3 Modlu Uyumlu Hot-Swap RGB, Mekanik Klavye - Siyah
Özellik Değer / Açıklama Model / Ürün Adı Ajazz Kimyasal yüksek emisyon Yok Keycap Malzemesi PBT plastik Hot-Swap Evet Arka Aydınlatma Türü Çok renkli (Multicolor) Switch Markası Huanuo Tam Boy Klavye Hayır Paketleme Var Bilek Desteği Yok Stil Standart, Ergonomik, Oyun, Laptop için, Tablet için...
ajazzturkiye.com
1 ay önce arkadaşıma aldırdım. Gayet iyi. Ürün şu an indirimde.
TKL istemiyorum diyorsanız;
Kablolu bir ürün. Yine multimedya tuşu var. Gayet iyi, tercih edebilirsiniz.
2000-2700;
Manyetik;
AJAZZ AK680 Max Blue White Front Printed Klavye
AJAZZ AK680 MAX oyun klavyesinin ultra hızlı 8K yoklama hızı ve 0,125 ms ultra düşük gecikme süresi ile rekabetçi senaryolarda bir adım önde olun.
Aula F87 Pro buz mavisi;
Ürünü Hepsiburada'da yeni hesap açarak ''selam150'' koduyla 2.069 TL'ye alabilirsiniz.
Yok ben koyu mavi bulunan modeli istiyorum diyorsanız bu sefer N11 abimize uğruyoruz.
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
N11'e üye olup telefon numaramızı doğruluyoruz. Sonrasında yeni üyelere verilen 250 lira kupon ile ürünü 2.343 TL'ye alıyoruz.
2700-3000;
Multimedya tuşlu ve ekranlı;
Aula S75 Pro Mekanik Rgb Tkl Seiya Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Lacivert Lacivert Fiyatları ve Özellikleri
Aula S75 Pro Mekanik Rgb Tkl Seiya Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Lacivert Lacivert en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Yukarıdaki yöntemle 2768 liraya alabilirsiniz.
%60, şık ve sade.
MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.
Evet, öneriler bu kadardı. Varsa yanlışım/eksiğim/hatam söyleyebilirsiniz. Sizin öneriniz varsa sizde altta önerebilirsiniz. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.