3000TL'ye kadar klavye önerisi

çilekIi süt

Hectopat
Arkadaşlar selam, klavye konusunda oldukça kararsızım. En kafama yatan Aula F75 ve F87 Pro oldu ama aklımda soru işaretleri var. Bu bütçedeki klavyelerin çoğunun ses testlerini dinledim, hayalimdeki creamy ses profiline en uyan V4 switchli F87 Pro ama tasarımı çok hoşuma gitmedi ve genellikle beyaz renkleri var. F75 için düşüncem ise tasarım olarak tam istediğim gibi ve sesi de hoşuma gitti ama fiyat farkına değer mi bilemedim. Pro modeli için de incelemesi çok çok az olan seiya isimli bir switchi 2800TL civarına buldum ama kullanan o kadar az ki düzgün bir fikire ulaşamadım. Sonra da F75 Max ve Pro var, griden siyaha geçişli olan ve harfleri önde olan modele bayıldım ama bu siyah modelini stoklarda bulamadım, beklemeye ve fiyat farkına değer mi diye o da ayrı soru işareti bıraktı. Bulabildiğim en düşük fiyatları şu şekilde.

F87 Pro v4: 2200TL.
F75 V3 ve reaper: 2500TL.
F75 Pro seiya: 2800TL.

Sadece Aula olsun gibi bir isteğim yok, graywood V4 tarzı creamy switchi olan bu fiyat bandında önerdiğiniz klavyeler varsa onları da düşünebilirim, Ajazz AK820 Pro, MCHOSE G75 Pro ve Royal Kludge R75 cihazları da mantıklı geldi fakat hakkında fazla araştırma yapmadım o yüzden kullananlar varsa deneyimlerini duymayı çok isterim, fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum!

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı