3000TL'ye monitör önerisi

Bütçe
3000

efe can drmz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün sipariş vereceğim çok çabuk 3000TL'nin 1 TL üstüne çıkamam ghosting olmayan 144Hz+ bir monitör lazım.

Ghosting neredeyse tüm bu fiyat etiketli 144hz monitörlerde olabilecek bir durumdur kesin olmayan diye bir tabir yok şansına diyelim.

Arkadaşın önerdiği bütçeniz için çok ideal bunun dışında ki o bütçede garanti sorun yaşayacaksınız.

Kur takla atıyor dediğiniz gibi bu bütçeye böyle bir monitör mevcut, görüntüleme teknolojisi IPS panel gayet iyi bu monitör için.

Reis dediğim gibi 1 kuruş bile arttıramıyorum normalde 18k ya herşey dahil sistem alıcaktım bı baktım kasa 15.5k olmuş 470tl daha yatırdım 3000 e monitör lazım

Bütçe hiç artmıyorsa gerçekten, renk kalitesinden ve birçok özellikten baz geçip TN panel almanız gerekmekte.

Reis dediğim gibi 1 kuruş bile arttıramıyorum normalde 18k ya herşey dahil sistem alıcaktım bı baktım kasa 15.5k olmuş 470tl daha yatırdım 3000 e monitör lazım
Çok mu acele ki? Biraz daha bekleyemez misin monitör için?

Bu monitörde ghosting vs varmı i3 12100f ve 3060 12gb ile kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…