M Mertcan Başel Ziyaretçi 7 Nisan 2014 #21 Kızıl Elma dedi: 4 GB ekran kartını görünce ne oluyor yav dedim. Sonuç GT640 Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ben napayım ? Adama toplama al dedim. Öneri yapalım dedim. Oda yazmıyınca bunu buldum ve önerdim. Silinen üye dedi: 4 gb bir yana 512 bit bit daha önemli.! Genişletmek için tıkla... Ekrankartında en önemli nokta ''GPU''dur.
Kızıl Elma dedi: 4 GB ekran kartını görünce ne oluyor yav dedim. Sonuç GT640 Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ben napayım ? Adama toplama al dedim. Öneri yapalım dedim. Oda yazmıyınca bunu buldum ve önerdim. Silinen üye dedi: 4 gb bir yana 512 bit bit daha önemli.! Genişletmek için tıkla... Ekrankartında en önemli nokta ''GPU''dur.
assassins Hectopat Katılım 18 Şubat 2014 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2014 #22 512 bit olunca gpu yu dert etme saden üst seviye olması gerekiyor ..
Ölü Usta Hectopat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 185 Makaleler 1 7 Nisan 2014 #23 Monitör Dahil 2400 TL'ye Sistem | Technopat Sosyal 2700 TL'ye Monitör Dahil AMD Sistem Tavsiyesi | Technopat Sosyal Sistem toplama ile ilgili tekrar bir konu açmanız halinde, siteden uzaklaştırma alacaksınız.
Monitör Dahil 2400 TL'ye Sistem | Technopat Sosyal 2700 TL'ye Monitör Dahil AMD Sistem Tavsiyesi | Technopat Sosyal Sistem toplama ile ilgili tekrar bir konu açmanız halinde, siteden uzaklaştırma alacaksınız.